Ostali sportovi
SPORTOVI
Ostali sportovi
Infarktna završnica

Drama u Skoplju: Zagreb nakon produžetaka osvojio SEHA ligu!

Rukometaši Zagreba osvojili su SEHA ligu! U dramatičnoj završnici zagrebaši su nakon produžetaka došli do pobjede protiv makednoskog Vardara 25:24...

gol expired (Foto: DNEVNIK.hr)

Vardar je bio branitelj naslova, dok je Zagrebu ovo prvi put da je osvojio SEHA ligu. Utakmica je bila izjednačena, igralo se gol za gol gotovo cijeli susret, ali su zagrebaši bili debljih živaca.

Zagreb je utakmicu mogao dobiti već u regularnom dijelu, ali Vardar je iskoristio zadnji napad i izborio produžetak u posljednjoj sekundi, iako je prilično upitno je li vrijeme za napad isteklo. Naime, do kraja je ostalo svega tri sekunde, a dojma smo da je napad Makedonaca trajao barem pet, šest sekundi.

U prvom produžetke zagrebaši su izdržali pritisak i poveli dva razlike, a golom mladog krila Mihića početkom drugog produžetka prvi put na utakmici došli su do +3. Vardar se tada ponovno vratio u igru, iako je priču ranije mogao završiti Jerko Matulić koji je promašio sedmerac. Nakon posljednjeg promašenog napada Zagreba, branitelj naslova imao je još 15 sekundi za napad, no na sreću hrvatski prvak se obranio i uzeo naslov.

Zagreb se tako osvetio za onaj poraz u polufinalu prošlogodišnjeg izdanja SEHA lige. (Agencija VLM)

Pratite najnovije vijesti bilo kada, bilo gdje. Pratite nas na Facebooku i Twitteru. Pratite GOL.hr putem iPhonea i ANDROID mobilnih uređaja.

Još brže do sportskih vijesti i prijenosa. Preuzmi
DNEVNIK.hr aplikaciju

Nastavi čitati
divider

Još vijesti
divider