Ostali sportovi
SPORTOVI
Ostali sportovi
To mu je inspiracija

Doznajte o čemu Bolt voli pričati prije utrke: Auti, glazba i...

Jamajčanski sprinter Usain Bolt koji u Londonu brani tri pekinška zlata (100m, 200m i 4x100m), objasnio je kako uoči najvećih utrka razmišlja o svemu osim – o samoj utrci...

gol expired (Foto: DNEVNIK.hr)

"Prije utrke imate dečke koji se vole koncentrirati u tišini i dečke koji se vole razgovarati. Ja spadam u ovu drugu skupinu. Sigurno ću i u Londonu pričati s mojim karipskim dečkima, mi smo si dobri. Na kraju ću vjerojatno popričati s Yohanom Blakeom, mi razgovaramo o curama, autima, glazbi... O bilo čemu što nam odmiče misli od utrke", veli Bolt.

"Ne trebaju mi razmišljanja o utrci uoči dolaska na start. Tek kada čujem komandu 'na mjesta', počnem razmišljati o utrci. Prije toga ću radije mahnuti publici i razmišljati o bilo čemu drugome, čak i o kompjutorskim igricama!"

"Naporno treniram i kada krećem u utrku, moje misli se automatski prebacuju na ono što trebam napraviti u trenutku kada mi je to potrebno. Taj trenutak je u startnim blokovima i to vam postane jedna rutina", objasnio je najveći sprinter današnjice. (TS)

Još brže do sportskih vijesti i prijenosa. Preuzmi
DNEVNIK.hr aplikaciju

Nastavi čitati
divider

Još vijesti
divider