Ostali sportovi
SPORTOVI
Ostali sportovi
Neočekivan obrat, skandala nema

Danski suci se ispričali: Nije bilo prostitutki

Delegacija Hrvatskog rukometnog saveza sa zadovoljstvom se vraća sa sastanka u Baselu s predsjednikom IHF-a Hasanom Mustafom. Naime, famozni sudački par Pedersen/Olsen koji je za dansku TV kuću izjavio kako su im hrvatski domaćini za vrijeme SP-a nudili prostitutke, sada je u IHF poslao pismenu ispriku.

gol expired (Foto: DNEVNIK.hr)

Danci ne samo da su negirali pokušaj podmićivanja već tvrde da ništa slično nisu ni izjavili. Također, IHF će našem savezu isplatiti 3 i pol milijuna kuna naknade za sva neiskorištena mjesta u dvoranama koja je zauzela agencija za potrebe realizacije tv prijenosa.

>> Gobac: To uopće nisu bile prostitutke, sve su pobrkali!

>> Sudac Pedersen: Na SP-u u Hrvatskoj su nam nudili prostitutke

'Dobili smo službena priopćenja IHF-a i EHF-a, ali i priopćenje danskih sudaca Pedersena i Olsena kojim oni opovrgavaju sve optužbe za pokušaj podmićivanja. Negiraju da se bilo što od spomenutog dogodilo na službenim večerama. Danci su čak pismeno opovrgnuli da su išta od toga rekli', rekao je Sandi Šolu u izjavi za Jutarnji.

'Poduprli su nas svi delegati i suci koji su bili na spomenutim večerama negirajući bilo kakve pokušaje podmićivanja. Tražili smo da danski sudački par proslijedi tu izjavu svim hrvatskim medijima, što će oni i učiniti. Nanijeli su nam štetu i drago nam je da su se ispričali', zadovoljan je Šola.

Tako je ova priča o podmićivanju dobila neočekivani obrat. U Danskoj su 'pumpali' ovu priču u tolikoj mjeri da je očito netko shvatio kako je 'vrag odnio šalu', pogotovo nakon negativnih reakcija koje su stizale iz redova delegata i sudaca.

Čini se kako je jedna TV postaja željela odići gledanost na priči o 'divljem Balkanu' što kod Danaca očito pali. No nešto je ipak trulo u državoj Danskoj, a ne na brdovitom Balkanu

Još brže do sportskih vijesti i prijenosa. Preuzmi
DNEVNIK.hr aplikaciju

Nastavi čitati
divider

Još vijesti
divider