Ostali sportovi
SPORTOVI
Ostali sportovi
Nakon strašne ozljede

Čudesni povratak: Lindsey Vonn spremna za početak nove sezone?!

Lindsey Vonn, sjajna 28-godišnja američka skijašica mogla bi se skijanju vratiti znatno ranije nego što se najavljivalo.

gol expired (Foto: DNEVNIK.hr)

Naime, postoje najave kako bi Vonn mogla biti spremna već za početak sezone Svjetskog kupa, koja starta uobičajeno krajem aktualnog mjeseca, veleslalomom u austrijskom Soeldenu. Podsjećamo kako je Vonn teško nastradala početkom veljače ove godine, pri teškom padu u Schladmingu.

Vonn je prilikom pada u utrci super G-a zadobila puknuće prednjeg i medijalnog križnog ligamenta u koljenu, te prijelom kosti u predjelu potkoljenice. Operirana je 10. veljače, a premda su prve prognoze govorile o devet mjeseci stanke, sjajna se skijašica vratila na snijeg znatno prije.

Prošlog je mjeseca po prvi put skijala, a sada najavljuje nastupe od početka Svjetskoga kupa. Dakako, njen glavni cilj su Olimpijske igre u Sočiju, pa će nastupi kroz Svjetski kup za četverostruku osvajačicu velikog Kristalnog globusa biti vjerojatno samo priprema za to veliko natjecanje.

Pratite najnovije vijesti bilo kada, bilo gdje. Pratite nas na Facebooku i Twitteru. Pratite GOL.hr putem iPhonea i ANDROID mobilnih uređaja.

Još brže do sportskih vijesti i prijenosa. Preuzmi
DNEVNIK.hr aplikaciju

Nastavi čitati
divider

Još vijesti
divider