Ostali sportovi
SPORTOVI
Ostali sportovi
Toronto slavio kod Islandersa

Chicago produljio rekordan niz, Boston dobio petu zaredom

Hokejaši Chicaga produljili su svoj rekordan niz u NHL ligi na 20 utakmica u kojima su osvojili najmanje bod. U četvrtak su kao gosti svladali St. Louis s 3-0…

gol expired (Foto: DNEVNIK.hr)

Jonathan Toews je bio dvostruki strijelac za Blackhawkse, a Andrew Shaw je dodao preostali pogodak. Vratari Ray Emery (15 obrana) i Corey Crawford (šest obrana) zajedničkim su, pak, snagama kreirali ''shutout'' za Chicago kojem je ovo bila sedma uzastopna pobjeda. Blackhawksi ove sezone nemaju, dakle, nijedan poraz u osnovnom dijelu utakmice, a zadnja utakmica u regularnom dijelu sezone u kojoj nisu osvojili ni bod dogodila im se još 25. ožujka prošle godine.

Boston je došao do pete pobjede zaredom, a ujedno je prekinuo niz od pet uzastopnih trijumfa Ottawe. Bruinsi su bili bolji od Senatorsa s 2-1 nakon produžetka, a pobjednički je gol u četvrtoj minuti dodatnog vremena postigao Patrice Bergeron. U osnovnom je vremenu Nathan Horton pogodio za Boston, a Jim O'Brien za Ottawu čiji je vratar Robin Lehner skupio čak 44 obrane, ali ipak nije odveo svoju momčad do pobjede.

Jiri Tlusty je s dva gola i asistencijom predvodio Carolinu do pobjede 4-1 protiv Pittsburgha u prvoj utakmici bivšeg ''pingvina'' Jordana Staala protiv svoje donedavne momčadi. Njegov je brat Eric dodao pogodak i dvije asistencije za Hurricanese koji vode u Jugoistočnoj diviziji.

Toronto je poslije produžetka slavio u New Yorku protiv Islandersa (5-4), a strijelac pobjedničkog pogotka je bio Dion Phaneuf. Prvo ime Maple Leafsa je u četvrtak ipak bio Nazem Kadri koji je postigao prvi hat-trick u karijeri. (TS) 

NHL liga, četvrtak:

Boston - Ottawa 2-1, produžetak
NY Rangers - Tampa Bay 4-1
Florida - Buffalo 3-4, penali
St. Louis - Chicago 0-3
Colorado - Calgary 5-4
NY Islanders - Toronto 4-5, produžetak
Carolina - Pittsburgh 4-1
Winnipeg - New Jersey 3-1
Dallas - Edmonton 1-5
Phoenix - Minnesota 3-4
San Jose - Detroit 1-2, penali 

Pratite najnovije vijesti bilo kada, bilo gdje. Pratite nas na Facebooku i Twitteru. Pratite GOL.hr putem iPhonea i ANDROID mobilnih uređaja.

Još brže do sportskih vijesti i prijenosa. Preuzmi
DNEVNIK.hr aplikaciju

Više o

Nastavi čitati
divider

Još vijesti
divider