Ostali sportovi
SPORTOVI
Ostali sportovi
NHL liga

Chicago i dalje ne zna za poraz u regularnom dijelu susreta

Hokejaši Chicago Blackhawksa i dalje ne znaju za poraz u regularnom dijelu susreta ove NHL sezone. Nakon domaće 4-3 pobjede nad Columbusom u produžetku taj se sada niz protegnuo na 21 utakmicu...

gol expired (Foto: DNEVNIK.hr)

Protiv najslabije momčadi lige Blackhawksi su se morali pomučiti, ali su slavili golom Brenta Seabrooka. Bila im je to osma uzastopna pobjeda, kao i 18. ovosezonska (3 poraza u dodanom vremenu), te ukupno na kontu imaju nevjerojatnih 39 bodova od maksimalna 42.

Strijelci za Chicago u regularnom dijelu susreta bili su Patrick Sharp, Bryan Bickell i Viktor Stalberg. Columbusu je ovo bio već 16. ovosezonski poraz u 21. odigranoj utakmici, kao i deseti uzastopni od Chicaga.

Osmu uzastopnu domaću pobjedu Anaheim Ducksi ostvarili su protiv Minnesote sa 3-2. Kapetan Ryan Getzlaf, Matt Beleskey i Teemu Selänne zabili su golove za Duckse, dok je vratar Jonas Hiller skupio 31 obranu. Finskom 42-godišnjem veteranu Selänneu je to bio 669. gol u NHL karijeri, a Ducksima 15. pobjeda u sezoni u 19 odigranih utakmica.

U trećoj utakmici večeri St. Louis je na domaćem ledu nadoknadio deficit od dva gola i slavio 4-2 pobjedu protiv Edmontona. Jaden Schwartz i Vladimir Sobotka ugradili su po gol i asistenciju u pobjedu Bluesa, 11. ovosezonsku u 20 odigranih susreta. (TS)

NHL liga, petak:

St. Louis - Edmonton 4-2

Chicago - Columbus 4-3, produžetak

Anaheim - Minnesota 3-2

Pratite najnovije vijesti bilo kada, bilo gdje. Pratite nas na Facebooku i Twitteru. Pratite GOL.hr putem iPhonea i ANDROID mobilnih uređaja.

Još brže do sportskih vijesti i prijenosa. Preuzmi
DNEVNIK.hr aplikaciju

Nastavi čitati
divider

Još vijesti
divider