Ostali sportovi
SPORTOVI
Ostali sportovi
Sjajan ulaz u sezonu

Chicago Blackhawksi ušli u povijest: Nikome to nije uspjelo!

Hokejaši Chicaga pobijedili su u noći s petka na subotu San Jose na svom ledu 2-1, te je tim rezultatom ova čikaška generacija ušla u povijesne knjige NHL lige...

gol expired (Foto: DNEVNIK.hr)

Naime, bila je ovo sedamnaesta utakmica zaredom, od starta ove sezone, kako Chicago nije izgubio utakmicu u osnovnom dijelu sezone. Niti jedna momčad nikada nije ostvarila nešto slično.

Inače, za Chicago je ovo bila četvrta pobjeda zaredom i četrnaesta ukupno, iako su gosti poveli krajem prve trećine i vodili sve do završnice druge dionice No, u domaćinu je bilo snage za preokret, a golove su za pobjedu Chicaga postigli Stalberg i Saad.

Vancouver je s 1-0 slavio u gostima kod Nashvillea, a najbolji je igrač utakmice bio, dakako, gostujući vratar Roberto Luongo koji je obranio sva 23 udarca prema svojoj mreži. Bio mu je to drugi "shutout" sezone, te 62. u karijeri. Jedini je pogodak na ogledu postigao Dale Wiese tijekom posljednje trećine.

Pittsburgh je doma s 3-1 bio bolji od Floride, s tim da je suparnika slomio tek u posljednjih 20 minuta. Tada su 1-1 u konačnih 3-1 preoblikovali strijelci Niskanen i Jeffrey.

Jevgenij Malkin se ozlijedio u posljednjoj trećini i nije igrao zadnjih 15 minuta ogleda, što je loša vijest za Pittsburgh. (TS) 

NHL liga, petak:

Pittsburgh - Florida 3-1

Nashville - Vancouver 0-1

Chicago - San Jose 2-1

Pratite najnovije vijesti bilo kada, bilo gdje. Pratite nas na Facebooku i Twitteru. Pratite GOL.hr putem iPhonea i ANDROID mobilnih uređaja.

Još brže do sportskih vijesti i prijenosa. Preuzmi
DNEVNIK.hr aplikaciju

Više o

Nastavi čitati
divider

Još vijesti
divider