Ostali sportovi
SPORTOVI
Ostali sportovi
Dobili bogate ponude

Cheechoo i Ellison odlaze iz Medveščaka

Jonathan Cheechoo, Matt Ellison i Ivan Švarny iduće sezone neće nositi dres hokejaša zagrebačkoga Medveščaka, priopćila je uprava jedinoga hrvatskoga kluba u KHL ligi.

gol expired (Foto: DNEVNIK.hr)

Jonathan Cheechoo, koji je protekle sezone debitirao u Medveščaku i u Kontinentalnoj hokejskoj ligi, te bio jedan od najboljih igrača, odlazi iz Zagreba jer je dobio bogatu ponudu. Prema pisanju ruskih medija radi se o Dinamu iz Minska.

"Mogu potvrditi kako je Jonathan Cheechoo potpisao za novi KHL klub, kao i još neki od naših igrača – Matt Ellison i Ivan Švarny. Na žalost, Medveščak se ne može nositi s ponudama i mogućnostima drugih klubova, ovo je naša realnost koje smo svjesni i na koju smo spremni.Klub i svi igrači koji su najavili dolazak, a među kojima je i Cheechoo, razilaze se u dobrim i prijateljskim odnosima. Detalji ugovora između igrača i kluba, kao i odnosi između klubova, poslovna su tajna i njihove detalje nećemo iznositi u javnost", kazao je na službenoj stranici kluba glasnogovornik Medveščaka Ranko Vučinić.

Medveščakov sportski tim predvođen Aaronom Foxom i Markoantonijem Belinićem aktivno radi na sastavu novog rostera za iduću sezonu, dodao je Vučinić. (Hina)

Pratite najnovije vijesti bilo kada, bilo gdje. Pratite nas na Facebooku i Twitteru. Pratite GOL.hr putem iPhonea i ANDROID mobilnih uređaja.

Još brže do sportskih vijesti i prijenosa. Preuzmi
DNEVNIK.hr aplikaciju

Nastavi čitati
divider

Još vijesti
divider