Ostali sportovi
SPORTOVI
Ostali sportovi
U srijedu

Četvrtfinalni vaterpolo derbi LEN Euro kupa u Zagrebu!

Zagreb je domaćin prvoj četvrtfinalnoj utakmici LEN Euro kupa. HAVK Mladost dočekuje crnogorski Primorac u borbi za polufinale ovog prestižnog europskog natjecanja.

gol expired (Foto: DNEVNIK.hr)

Nakon sjajnih predstava pred domaćom publikom naši su Žapci sa tri upisane pobjede glatko prošli u daljnji tijek natjecanja. Prolaz u poluzavršnicu LEN Euro kupa tražit će protiv Primorca iz Kotora u srijedu 20. studenog 2013. u 19.00 sati.

“Utakmica protiv Primorca svakako je glavna u sljedećem razdoblju iako ove subote u ogledu sa dubrovačkim Jugom počinje dio sezone od mjesec i pol dana kada nas čeka veliki broj teških utakmica Jadranske lige, LEN Euro kupa te Kupa Hrvatske. Pokušali smo se oporaviti tjelesno i taktički pripremiti kako bi spremno odradili izazove koji nas očekuju sve do Božića. Posljednjih smo dana odradili četiri jako dobre trening utakmice sa ekipom VK Vojvodina. Riječ je o vrlo kvalitetnom sastavu, a koliko smo se dobro pripremii pokazat ćemo na utakmicama. ” – izjavio je trener Mladosti Vjeko Kobešćak.

Pripreme za utakmicu protiv Primorca u završnoj su fazi, a posljednje stanje u momčadi HAVK Mladost je provjerila u prijateljskim utakmicama protiv VK Vojvodina koji ovih dana borave u gostima zagrebačkog kluba. Svakodnevni sparing treninzi i utakmice na bazenima Mladosti protekih su dana zasigurno još više osnažili našu momčad koju sljedećih dana očekuju teške borbe.

Ove subote HAVK Mladost u novom izazovu gostuje i igra protiv dubrovačkog VK JUG CO. Nakon niza od sedam pobjeda zagrebački Žapci priželjkuju nove bodove te još jaču i čvršču poziciju na ljestvici regionalne Triglav Jadranske lige.

“Očekuje nas nekoliko vrlo teških i važnih utakmica. U subotu putujemo u Dubrovnik gdje nas u Gružu zasigurno očekuje pravi navijački pakao no spremni smo i dat ćemo sve od sebe za dobar rezultat. Četvrtfinale LEN Euro kupa protiv Primorca prilika je da domaćoj publici pružimo atraktivan i vrhunski vaterpolo, a sve navijače i ljubitelje ovog sporta pozivam da dođu i podrže nas u ovoj sportskoj borbi. Mi ćemo ostaviti srce u bazenu i vratiti im podršku na najbolji mogući način!” – izjavio je igrač Luka Lončar.

HAVK Mladost za gledatelje priprema brojna iznenađenja, a kupljene ulaznice. Ulaznice za četvrtfinalnu utakmicu LEN Euro kupa mogu se kupiti u sustavu Ulaznice.hr ili na blagajni bazena Mladosti sat vremena prije početka utakmice po cijeni od 25 kuna. Možete se javiti u inbox naše Facebook stranice i osvojiti ulaznicu.

Pratite najnovije vijesti bilo kada, bilo gdje. Pratite nas na Facebooku i Twitteru. Pratite GOL.hr putem iPhonea i ANDROID mobilnih uređaja.

Još brže do sportskih vijesti i prijenosa. Preuzmi
DNEVNIK.hr aplikaciju

Više o

Nastavi čitati
divider

Još vijesti
divider