Ostali sportovi
SPORTOVI
Ostali sportovi
'Rukometni čarobnjak'

Ceremonija kao u Hollywoodu za čovjeka koji je promijenio rukomet

U spektakularnoj atmosferi, pred pet tisuća navijača u Rittal Areni oprostio se Ivano Balić.

gol expired (Foto: DNEVNIK.hr)

Rukometni velikan u pobjedi protiv Göppingen ispraćen je na zaista prekrasan način. Karijeru je završio kao najbolji asistent Bundeslige. Uvertira je bila sjajna, stotine navijača u dresovima velikog Ivana davno su razgrabili ulaznice za spektakl.

Reporter Dnevnika Nove TV Vlado Boban razgovarao je s navijačima iz Hrvatske od kojih su neki putovali i 16 sati kako bi nazočili zadnjoj profesionalnoj utakmici majstora Ivana.

Ipak jedna nas je navijačica posebno oduševila. Lena ima slomljenu nogu ali alibi za nedolazak ne postoji.

"Za mene je on najveći igrač u povijesti, kada je dolazio u naš klub mi navijači bili smo presretni, on je rukometni čarobnjak."

Jedan od najvećih hrvatskih igrača također je bio tu: "Najmanje što smo mogli učiniti za njega jest doći ovdje. Velika šteta za rukomet što je prestao igrati, ali on najbolje zna", kaže Petar Metličić.

O tome kolika je zvijezda Ivano Balić u Njemačkoj strašan podatak iznijela je prodavačica u klupskom dućanu: "Prodali smo oko 4.000 njegovih dresova ove sezone."

Na koncu, Ivano je isijavao zadovoljstvom...

"U ovome sam 20 godina, lijepo je kad završi sezona pa te suigrači grle. Sve super, nema nikakvih zamjerki."

Ceremonija koja je trajala koliko i sama utakmica bila je zaista na holivudskoj razini. Onako kako čovjek koji je promijenio rukomet i zaslužuje.

Još brže do sportskih vijesti i prijenosa. Preuzmi
DNEVNIK.hr aplikaciju

Nastavi čitati
divider

Još vijesti
divider