Ostali sportovi
SPORTOVI
Ostali sportovi
'Ovo je totalni neuspjeh'

Canjuga ponudio ostavku: Ispričavam se cijeloj Hrvatskoj!

Vladimir Canjuga potišteno je najavio odlazak s klupe hrvatske ženske rukometne reprezentacije...

gol expired (Foto: DNEVNIK.hr)

Nakon što je Hrvatska nastup na domaćem EP-u okončala debaklom izbornik je po završetku dvoboja s Njemačkom.

Šokantni poraz i kraj: HRVATSKA ispala s domaćeg Eura!

"Tako je to u sportu, od najavljivanog polufinala i želje da uđemo među četiri ekipe. Ovo je totalni neuspjeh. Morat ćemo odraditi iduću utakmicu i povući radikalne poteze počevši od mene. Vidjeli ste i da nam se dogodila teška ozljeda Mirande... Suce ne bih htio komentirati. Tražili smo možda malo vjetra u leđa kao što je bilo na nekim drugim natjecanjima, ali nije ga bilo", priznao je Vladimir Canjuga, dodavši:

"Moja isprika u ime stožera i svih cura, jako nam je žao što nećemo vidjeti Zagreb. Ispričavam se svima u Hrvatskoj."

Canjuga je bio tužan zbog situacije s kraja prvog poluvremena kada je Hrvatska imala u pojedinim trenucima i napad za četiri razlike, ali nije se uspjela odvojiti nego je dozvolila Njemicama da zaostatak svedu na minimum: "Vodili smo krajem prvog dijela tri razlike, ali to je sport. Penezić u zadnjem napadu kod dva razlike pet sekundi prerano upućuje šut, one nam istrče kontru i završi samo jedan razlike. Imali smo kontrolu utakmice i rezultata sve do negdje 45. minute. Ne bih sada komentirao igračice pojedinačno, ali neke od najiskusnijih su nam dosta oscilirale."

"Vratio bih se na našu realnost klubova iz Lige prvakinja, i Lokomotiva i Podravka se tamo muče, ali očito da naše igračice ne mogu izdržati pritisak. Svaka čast Hrvatskom rukometnom savezu, imali smo sve što nam je bilo potrebno, sve ono što hrvatski ženski rukomet nije imao u posljednjih nekoliko godina imao je sada pa je time nevjerojatan scenarij da kao domaćini nećemo vidjeti Arenu."

Još brže do sportskih vijesti i prijenosa. Preuzmi
DNEVNIK.hr aplikaciju

Nastavi čitati
divider

Još vijesti
divider