Ostali sportovi
SPORTOVI
Ostali sportovi
Rukometaši u jeku priprema

Buntić: Uz malo sreće uzet ćemo i to europsko zlato!

Hrvatska rukometna reprezentacija na završnim je pripremama za Europsko prvenstvo koje 12. siječnja počinje u Danskoj.

gol expired (Foto: DNEVNIK.hr)

Naši reprezentativci su u Umagu, a sutra ih očekuje prijateljski susret s Tunisom.

''Iskoristit ćemo ovih desetak dana da se što bolje pripremimo za Europsko rukometno prvenstvo u Danskoj. Treniramo dva puta dnevno, prijepodne radimo na snazi i izdržljivosti, a poslijepodne na taktici. U sklopu priprema odigrat ćemo dvije kontrolne utakmice protiv reprezentacije Tunisa. Mislim da nam je protivnik po mjeri, ne želim odigrati puno utakmica u sklopu priprema kao neke druge reprezentacije, jer mi imamo svoj način treniranja. Što se tiče utakmica protiv Tunisa, nema imperativa pobjede, ali mi u svaku utakmicu ulazimo sa zadatkom, tako ćemo protiv Tunisa isprobati neke stvari i želimo odigrati najbolje što možemo. Nakon utakmica nastavljamo dalje s pripremama u Umagu još tri, četiri dana do odlaska u Dansku te ćemo pojačati intenzitet, da bismo spremni dočekali Europsko prvenstvo'', rekao je Slavko Goluža.

Na konferenciji za novinare bio je i rukometaš Denis Buntić.

''Atmosfera u momčadi je super, svi su zdravi, super se trenira i ako nastavimo tako, mislim da rezultat neće izostati. Uz malo sreće mislim da bismo u Danskoj mogli osvojiti to zlato'', zaključio je Buntić. (Agencija VLM)

Pratite najnovije vijesti bilo kada, bilo gdje. Pratite nas na Facebooku i Twitteru. Pratite GOL.hr putem iPhonea i ANDROID mobilnih uređaja.

Još brže do sportskih vijesti i prijenosa. Preuzmi
DNEVNIK.hr aplikaciju

Nastavi čitati
divider

Još vijesti
divider