Ostali sportovi
SPORTOVI
Ostali sportovi
Nove visine BMX-a

Sve spremno za veliko finale Svjetskog kupa u Osijeku

Od brojnih aseva adrenalinskog sporta njih 12 nastupit će u velikom finalu.

gol expired (Foto: DNEVNIK.hr)

Na osječkoj Copacabani održana je polufinalna večer Svjetskog BMX kupa FISE World Series u sklopu Pannonian Challengea, a trikovi najboljih vozača svijeta još jednom su pokazali zašto je BMX jedan od najatraktivnijih sportova današnjice. Između 60 vozača profesionalaca, koji su u Osijek pristigli s 30-ak strana svijeta, njih 12 najboljih danas će u velikom finalu pokazati tko zaslužuje naslov majstora zračnih BMX vratolomija.

Iako je u kvalifikacijama ispao iz natjecanja nakon teškog pada, Marin Ranteš, najbolji hrvatski vozač, ipak je aktivno sudjelovao u natjecanju, no u malo drukčijoj ulozi – u onoj TV komentatora. Marin je uz Maria Petrekovića zadužen za komentiranje natjecanja koje uživo prenosi SPTV.

Prošlogodišnji pobjednik Svjetske serije i jedan od najboljih vozača današnjice – Logan Martin sinoć je dokazao zašto slovi za najboljega i briljirao u osječkom parku. Daniel Dhers, legenda ovog sporta i stalni posjetitelj Pannoniana odmah je na drugom mjestu u borbi za prestižni naslov, a osim arsenala nevjerojatnih trikova, Dhers pred ostalima ima prednost u potpori domaće publike, koja ga već smatra domaćim junakom.

Finale će uživo prenositi preko 40 televizija diljem svijeta pa će večeras adrenalin u osječkom zraku proputovati svijetom. Od 20:30 završnicu UCI BMX Freestyle Park World Cupa pratite na SPTV.

Još brže do sportskih vijesti i prijenosa. Preuzmi
DNEVNIK.hr aplikaciju

Nastavi čitati
divider

Još vijesti
divider