Ostali sportovi
SPORTOVI
Ostali sportovi
Nema govora o prekidu karijere

'Blankino vrijeme tek dolazi'

Trener Blanke Vlašić, Bojan Marinović, odbacio je nagađanja da bi Blanka, zbog nedavnog neuspjeha na Europskom dvoranskom atletskom prvenstvu u Torinu, mogla prekinuti karijeru.

gol expired (Foto: DNEVNIK.hr)

'Blankino vrijeme tek dolazi u idućih pet - šest godina i nema šanse da ona prekine karijeru', kazao je Marinović, a prenosi Hina. 

Objašnjavajući Blankin neuspjeh na nedavnom Europskom prvenstvu u Torinu, gdje je sa preskočenih za nju skromnih 192 centimetra zauzela peto mjesto, Marinović je kazao kako joj se na tom natjecanju dogodio 'pad koncentracije', dodavši kako je bolje da joj se to dogodilo na Europskom dvoranskom prvenstvu nego na Svjetskom prvenstvu ili na Olimpijskim igrama.

>> Blanka: Nakon prospavane noći nije mi lakše

Prema Marinovićevim riječima pad koncentracije Blanke Vlašić se dogodio jer ona živi 'dosta stresno u zadnje dvije-tri godine otkako je na vrhu'. On tvrdi da se taj Blankin neuspjeh neće odraziti na nastavak njene karijere. Pritom je istaknuo kako je Štefka Kostantinova, koja je s preskočenih 209 centimetara već 22 godine vlasnica svjetskog rekorda, postala Olimpijska pobjednica u 33 godini života.

'Siguran sam da Blanka može skočiti svjetski rekord, ona ima kvalitetu potencijala za taj skok', kazao je Marinović.

Još brže do sportskih vijesti i prijenosa. Preuzmi
DNEVNIK.hr aplikaciju

Nastavi čitati
divider

Još vijesti
divider