Ostali sportovi
SPORTOVI
Ostali sportovi
POčetak u Oslu

Blanka Vlašić objavila raspored svojih nastupa

Proslavljena hrvatska atletičarka Blanka Vlašić objavila je na svojoj web-stranici raspored nastupa u ovogodišnjoj ljetnoj sezoni, a prvi će nastup odraditi 11. lipnja, na mitingu Dijamantne lige u Oslu.

gol expired (Foto: DNEVNIK.hr)

Osam dana kasnije Blanku očekuje skakački miting u Bühlu, natjecanje na kojem je Blanka prošle godine preskočila 200 cm. Naša najbolja skakačica u vis sezonu planira okončati 14. rujna na Kupu kontinenata u Marrakechu, drugom izdanju natjecanja koje je svoju premijeru imalo 2010. u Splitu.

Najvažnije natjecanje sezone za Vlašić je Europsko prvenstvo u Zürichu, od 12. do 17. kolovoza.

"Predviđeno je prvo natjecanje Oslu jer da smo se odlučili na raniji start ne bi bilo dovoljno vremena za kompletnu pripremu. Zimske pripreme smo, podsjećam, započeli dosta kasno i to je razlog za malo duže proljetne pripreme. Trenutačno je naglašen rad na eksplozivnoj i brzinskoj snazi i tu su pokazatelji na jako visokoj razini. Paralelno s tim se realizira tehnička priprema, kroz veliki broj skokova na manjim i srednjim visinama", izjavila je Blanka, koja ne najavljuju bitne tehničke novitete za sezonu na otvorenom.

"Novih detalja u tehnici skakanja neće biti. Točnije, bit će ih samo u završnoj fazi priprema, kad ćemo pokušati odraz iz malo veće brzine zaleta", zaključila je Blanka. (Hina)
 

Još brže do sportskih vijesti i prijenosa. Preuzmi
DNEVNIK.hr aplikaciju

Više o

Nastavi čitati
divider

Još vijesti
divider