Ostali sportovi
SPORTOVI
Ostali sportovi
Uskoro na zaletištu

Blanka ugostila olimpijskog prvaka: Osjećam glad i ogromnu želju!

Prošle godine krajem siječnja najavila je kako ide na operaciju Ahilove tetive. Nije bila na olimpijskim igrama u Londonu, a poučena iskustvom ne želi brzati s odlukom o povratku na mitinge. Blanka Vlašić je, kako kaže, u treningu, ali povratak na stazu još će pričekati.

gol expired (Foto: DNEVNIK.hr)

Utihnula je već duže vrijeme. Kako to veliki sportaši rade, zatvore se u dvoranu i ne izlaze iz nje. Kako danas kaže, ima zbog čega biti sretna.
''Sve bolje i bolje'', ističe Blanka.
Iako je više od godinu dana nema na natjecanjima, medijski interes za Blanku je ogroman.
''Ja i skačem i radim sve što sam radila do sada, iako to zarastanje kosti još nije 100 posto tako da još osjećam bolove nakon jačeg treninga. Međutim, bitno mi je da mogu sve treninge odrađivati i da se stanje uz jake treninge ne pogoršava.''

Još ne otkriva kada će u natjecateljski pogon.
'''Neću ništa predviđati, neću ništa govoriti unaprijed, ipak je do sezone još nekoliko mjeseci, ono što mi je bitno jest - danas.“
Nakon Dvoranskog europskog prvenstva, oprostila se Tia Hellebaut, zlatna iz Pekinga, velika Blankina suparnica.
''Ne znam što se dogodilo na Europskom prvenstvu, ona je imala dobre rezultate ove godine, mislila sam da će bar medalju osvojiti... Možda se oprostila ponukana tim razočaranjem'', misli Blanka.

Prije tri mjeseca je ugostila legendarnog Mauricea Greena u Splitu koju ju je intervjuirao.
''On se sam najavio, ugostila sam ga rado. Uvijek se trudim biti dobar domaćin.''
Nema je dovoljno dugo da u njoj ne miruje konačni natjecatelj.
''Osjećam glad, osjećam ogromnu želju. Međutim nisam nestrpljiva, jednostavno sportaš postaje zreliji nakon ozljede i mislim da će se mnogi sportaši koji su prošli kroz nešto ovako složiti sa mnom“, zaključila je Blanka.

Pratite najnovije vijesti bilo kada, bilo gdje. Pratite nas na Facebooku i Twitteru. Pratite GOL.hr putem iPhonea i ANDROID mobilnih uređaja.

Još brže do sportskih vijesti i prijenosa. Preuzmi
DNEVNIK.hr aplikaciju

Više o

Nastavi čitati
divider

Još vijesti
divider