Ostali sportovi
SPORTOVI
Ostali sportovi
Propušta Split i EP

Blanka se još ne vraća: 'Bolje početi tri mjeseca kasnije nego sat prerano'

Prvotno planiran povratak Blanke Vlašić na atletska natjecanja odgađa se do proljeća i sezone na otvorenom, objavljeno je na njenim službenim stranicama.

gol expired (Foto: DNEVNIK.hr)

"Posljednjih mjeseci noga mi je bitno bolje. Treninzi su otišli na viši nivo i moje sposobnosti su jako porasle. Pojedini specifični pokazatelji na najvećem su nivou ikada. Sve mi je to ulijevalo nadu da ću odskakati nekoliko dvoranskih mitinga, počevši u Splitu 29. siječnja, a sve finalizirati na Europskom prvenstvu u Goetheborgu početkom ožujka", izjavila je Blanka Vlašić.

"Zadnji treninzi pokazali su da mi treba još vremena. Intuicija mi govori da ne žurim i nju ću ovaj put poslušati. Sve ovo vrijeme do sada i strašna iskušenja kroz koje sam prošla tijekom 2012. opominju me da je bolje početi 3 mjeseca kasnije nego li se odlučiti na povratak jedan sat prerano", dodala je Blanka na svojim stranicama. (Hina)

Pratite najnovije vijesti bilo kada, bilo gdje. Pratite nas na Facebooku i Twitteru. Pratite GOL.hr putem iPhonea i ANDROID mobilnih uređaja.

Još brže do sportskih vijesti i prijenosa. Preuzmi
DNEVNIK.hr aplikaciju

Više o

Nastavi čitati
divider

Još vijesti
divider