Ostali sportovi
SPORTOVI
Ostali sportovi
Došla podržati Čilića

Blanka: Ako je ovo najteže što ću doživjeti, bit će dobro

Blanka Vlašić bila je gošća posljednjeg Celebrity Stagea ovogodišnjeg ATP Vegeta Croatia Opena...

gol expired (Foto: DNEVNIK.hr)

Samo dan nakon što je objavila da neće nastupiti na Olimpijskim igrama u Londonu, Blanka je došla podržati u finalu svog prijatelja i kolegu Marina Čilića.

„Jako sam optimistična u vezi večerašnjeg meča i jako je lijepo kad na vrhunskim natjecanjima u Hrvatskoj pobjeđuju Hrvati. Znam kakav je osjećaj u Zagrebu osvojiti Hanžek i želim Marinu da takvo zadovoljstvo doživi večeras“, poručila je Blanka.

O odustajanju od nastupa na Olimpijskim igrama u Londonu, kaže da se s tim pomirila već prije nekih mjesec dana i da je jučer bilo konačno vrijeme objaviti to i javnosti.

„Cijela ova fama je nešto što sam ja već proživjela kad sam shvatila da je velika mogućnost da neću moći nastupiti. Jučer smo poslali objavu medijima, a ja sam poslije ručka otišla spavati tako da se sve odvijalo dok sam odmarala i prošlo je dosta bezbolno za mene, s obzirom na sve što sam prolazila zadnjih mjeseci. Teško da možete očekivati da će se u sportskoj karijeri sve odvijati onako kako ste planirali i ako je ovo najteže što ću doživjeti, bit će to dobro“, izjavila je Blanka Vlašić.

Najteže joj je bilo, dodala je, jutro nakon skakanja u petom mjesecu kad joj je doktor priopćio da se bakterija aktivirala preko noći.

„Toliko me boljelo da sam hodala uz pomoć štaka i tad sam razmišljala samo o zdravlju. Kad mi je doktor rekao da je u pitanju ipak samo infekcija, bila sam presretna da imam i dalje priliku baviti se onime čime volim“, kazala je Blanka.

Još brže do sportskih vijesti i prijenosa. Preuzmi
DNEVNIK.hr aplikaciju

Nastavi čitati
divider

Još vijesti
divider