Ostali sportovi
SPORTOVI
Ostali sportovi
Ne mogu vjerovati...

Danci zgroženi izjavama Goluže: 'Mora da životinje u Hrvatskoj jako dobro žive'

Izjave Slavka Goluže nisu dobro odjeknule u Danskoj. Tamošnji mediji zgroženi su reakcijama naših i tvrde kako smo im pokvarili veliko slavlje te bacili veliku mrlju na njihovu pobjedu.

Ne vjeruju da su naši toliko nezadovoljni, a na izjave našeg izbornika reagirao je i predsjednik njihov saveza Per Bertelsen.

Goluža pukao na press konferenciji: Napao i Dance i suce!

I Vori 'popljuvao' suce: Ovo je katastrofa, to je i slijepac vidio!

''Ako je Goluža uistinu sve to rekao, mora da životinje žive jako dobro u Hrvatskoj. Hotele koristimo od 1998. za sve turnire. Hrana je dobra i imamo je u izobilju. Pa bili smo u tim hotelima i sobe su također u dobrom stanju. Sve reprezentacije pune su hvale za našu organizaciju turnira, samo on nije. Morat ću ozbiljno porazgovarati s predsjednikom HRS-a Sandijem Šolom'', rekao je predsjednik danskog saveza.

Podsjetimo, Goluža je izjavio da smo živjeli kao životinje, da smo se stalno seljakali, a da smo se tek neku večer normalno naspavali. (Agencija VLM)

Pratite najnovije vijesti bilo kada, bilo gdje. Pratite nas na Facebooku i Twitteru. Pratite GOL.hr putem iPhonea i ANDROID mobilnih uređaja.

Još brže do sportskih vijesti i prijenosa. Preuzmi
DNEVNIK.hr aplikaciju

Nastavi čitati
divider

Još vijesti
divider