Ostali sportovi
SPORTOVI
Ostali sportovi
Različite reakcije iz Hrvatske

'Cikatić je genetski lažov, Bernardo je bio totalni pozitivac'

Mike Bernardo je 2002. i 2003. živio u Zagrebu. Imao je stan u Dubravi, a trenirao je kod Leonarda Pijetraja, trenera naših najboljih boksača Hrgovića i Sepa.

gol expired (Foto: DNEVNIK.hr)

''Mike je u ringu bio ratnik, psihički jak čovjek, veseljak, uvijek dobre volje tako da mi je teško povjerovati u takav njegov kraj. Kao čovjek bio je dobrica, plišani medo, zadnja stvar bila mu je da se negdje potuče. Bio je veliki vjernik i najbolji profesionalac s kojim sam radio. Najviše je prihvaćao, upijao, no k meni je došao pred kraj karijere pa se vidjelo da su mu motivi pali'', opisao je Pijetraj suradnju s Bernardom.

Za pokojnog K-1 borca Mikea Bernarda (43) njegov bivši menadžer Orsat Zovko kaže:

''Većina boraca ima izraženi ego, a on nije. Uvijek je imao razumijevanja i strpljenja za poklonike. Večera bi nam se ohladila dok bi on zadovoljio želje fanova za slikanjem i potpisivanjem. Bio je totalni pozitivac. U svom Cape Townu u jednoj lokalnoj organizaciji za potporu radio je kao volonter jer je stekao potrebna psihološka znanja. Nakon poraza od Goodrigea nazvao me iz Las Vegasa i pitao me bi li mu htio biti menadžer. Rekao sam da može ako doseli u Zagreb i on je to učinio. Koji mjesec poslije nokautirao je tog istog Goodrigea'', objasnio je Zovko.

Bivši Bernardov suparnik Branko Cikatić ovako je na t-portalu govorio o pokojnom Južnoafrikancu:

''Znam da mu je Orsat Zovko sređivao nekakvu filmsku ulogu, koju mu nikad nije osigurao pa je, kada je ostao i bez dijela novca, razočaran otišao iz Hrvatske. Nisam iznenađen. Rekli su mi neki njegovi bliski ljudi, prijatelji i treneri, da je imao sidu i da se povukao u sebe'', kazao je Cikatić.

Pročitavši to, Zovko je brzo odgovorio:

''Cikatić je genetski lažov i za laži vezane uz moje ime ću ga tužiti.''

(Agencija VLM)

Nastavi čitati

Nastavi čitati