Ostali sportovi
SPORTOVI
Ostali sportovi
Neočekivani poklon

Barca protutnjala Minskom, sjajna prilika se otvorila Hrvatima u HSV-u

Rukometaši Barcelone slavili su na gostovanju kod Dinama u Minsku 30:28.

gol expired (Foto: DNEVNIK.hr)

U 10. kolu Zagrebove skupine D Lige prvaka Španjolci su pobjedom okončali prvu fazu natjecanja. Već do poluvremena imali su pet golova viška (18:13), a u nastavku su uspjeli sačuvati prednost i uvjerljivo osvojiti prvo mjesto u skupini, s devet pobjeda i jednim porazom.

Rutenka je sa deset golova bio prvo ime Barcelone, a Sevaljević sa 8 golova kod domaćina koji je natjecanje završio na trećem mjestu.

Svoj posljednji dvoboj rukometaši Croatia Osiguranja Zagreb igraju u subotu, u Areni protiv švicarskog Schaffhausena.

U skupini A u borbi za prvo mjesto Čehovski Medvjedi i Flensburg su u Moskvi remizirali 29:29 i tako ostavili prostor HSV-u da domaćom subotnjom pobjedom nad Montpellierom završi na vrhu. Dibirov sa osam golova bio je najefikasniji kod Čehovskih Medvjeda, a Kaufmann sa sedam kod Flensburga. (TS)

Rukometna Liga prvaka, 10. kolo:

skupina A

Čehovski Medvjedi - Flensburg 29:29

Redoslijed: 1. Flensburg 15, 2. Čehovski Medvjedi 14, 3. HSV 14 (-1), 4. Montpellier 6 (-1), 5. Ademar Leon 5 (-1), 6. Partizan 2 (-1)

 

skupina D

Dinamo Minsk - Barcelona 28:30

Redoslijed: 1. Barcelona 18, 2. Füchse Berlin 14 (-1), 3. Dinamo Minsk 11, 4. Pick Szeged 6 (-1), 5. Kadetten 4 (-1), 6. Zagreb CO 3 (-1)

Pratite najnovije vijesti bilo kada, bilo gdje. Pratite nas na Facebooku i Twitteru. Pratite GOL.hr putem iPhonea i ANDROID mobilnih uređaja.

Još brže do sportskih vijesti i prijenosa. Preuzmi
DNEVNIK.hr aplikaciju

Nastavi čitati
divider

Još vijesti
divider