Ostali sportovi
SPORTOVI
Ostali sportovi
Sjajan uspjeh

Barbara Matić zlatna na Svjetskom prvenstvu u judu!

Trećeg dana Svjetskog juniorskog prvenstva, Barbara Matić opet je ispisala povijest osvojivši zlatno odličje u Ljubljani.

Fantastičnim nastupom u kategoriji do 70kg, Barbara Matić pobjeđuje Japanku Chizuru Arai za samo minutu i osam sekundi. Totalno dominantna tokom dana, niti jednom nije dopustila niti jednoj protivnici da je ozbiljnije ugrozi.

U prvom kolu bila je bolja od Amy Livesey (GBR), dok u drugom kolu prolazi Moniku Burgess iz Kanade te ju u trećem kolu očekuje Ruskinja Ekaterina Tokareva koju je kao i na Europskom Prvenstvu pobjedila.

Njemica Szaundra Diedrich pokušala je zaustaviti Barbaru, ali je ostalo samo na pokušaju, ali ipak Diedrich je jedina natjecateljica koja je uspjela osvojiti bod protiv naše predstavnice.

Hrvatska himna u Ljubljani, zlato za Barbaru!

U Ljubljani trenutno sudjeluje 74 države i 607 natjecatelja. Sutra nas očekuje nastup Ivane Šutalo i Brigite Matić, dok će već u nedjelju naša ženska reprezentacija nastupiti u individualnom dijelu natjecanja.

Pratite najnovije vijesti bilo kada, bilo gdje. Pratite nas na Facebooku i Twitteru. Pratite GOL.hr putem iPhonea i ANDROID mobilnih uređaja.

Još brže do sportskih vijesti i prijenosa. Preuzmi
DNEVNIK.hr aplikaciju

Nastavi čitati
divider

Još vijesti
divider