Ostali sportovi
SPORTOVI
Ostali sportovi
Umalo sve prokockali

Barakude važnom pobjedom otvorile Mediteranske igre

Hrvatska vaterpolska reprezentacija upisala je prvu pobjedu na XVII. Mediteranskim igrama Mersin 2013. U sportskom kompleksu Macit Özcan pobijedila je rezultatom 8-7 reprezentaciju Španjolske dan prije otvaranja Igara...

gol expired (Foto: DNEVNIK.hr)

Danas je u Mersin doputovao najveći dio hrvatske mediteranske delegacije.

Boksač Josip Bepo Filipi, hrvači Dominik Etlinger, Nenad i Neven Žugaj, judaši Marijana Mišković i Tomislav Marijanović, plivačica Sanja Jovanović, skijaši na vodi Pavle Sobundžija i Feruccio Mužić, strijelci Snježana Pejčić, Giovanni Cernogoraz, Marija Marović, Bojan Đurković i Saša Špirelja te hrvatska ženska odbojkaška reprezentacija smjestili su se u Mediteranskom selu u Mersinu, dok su veslačica Marcela Milošević te hrvatska ženska i muška rukometna reprezentacija smješteni u Mediteranskom selu u Adani, 60-ak kilometara od Mersina, gdje će se održavati i sva njihova natjecanja.

Svečanost otvaranja Mediteranskih igara bit će 20. lipnja na stadionu u Mersinu. Natjecanja počinju u srijedu, 21. lipnja kada će hrvatski sportaši nastupiti u boksu, jedrenju, plivanju i veslanju. Raspored natjecanja za ženski rukomet objavit će se 21. lipnja, a za muški rukomet 22. lipnja.

U Mersinu se 19. lipnja sastala i Opća skupština Međunarodnog odbora Mediteranskih igara (MOMI) na kojoj je predsjednik Hrvatskog olimpijskog odbora Zlatko Mateša proglašen počasnim članom MOMI-ja. Članovi skupštine MOMI-ja izjasnili su se za održavanje prvih Mediteranskih igara na pijesku (Mediterranean Beach Games), a prvi grad domaćin 2015. bit će talijanski grad Pescara. (TS)

Pratite najnovije vijesti bilo kada, bilo gdje. Pratite nas na Facebooku i Twitteru. Pratite GOL.hr putem iPhonea i ANDROID mobilnih uređaja.

Još brže do sportskih vijesti i prijenosa. Preuzmi
DNEVNIK.hr aplikaciju

Nastavi čitati
divider

Još vijesti
divider