Ostali sportovi
SPORTOVI
Ostali sportovi
Svi osim Marića zdravi

Babić nakon prve faze priprema: Jako sam zadovoljan s učinjenim

Hrvatska rukometna reprezentacija završila je s prvom fazom priprema za Svjetsko prvenstvo u Francuskoj.

gol expired (Foto: DNEVNIK.hr)

Hrvatska izabrana vrsta trenirala je pet dana u Ivanić-Gradu, a nakon dva dana odmora trening će nastaviti u Umagu. Za drugu fazu priprema hrvatski rukometaši okupljaju se u nedjelju, 1. siječnja.

Izbornik Željko Babić osvrnuo se na prvu fazu priprema:

"Završili smo prvi dio priprema u Ivanić-Gradu. Jako sam zadovoljan s učinjenim. Ostali smo svi zdravi što je jako bitno. Prvoga je okupljanje u dva sata i idemo na drugi dio priprema u Umag. Jedini izostanak od planiranog je Marino Marić i već je pozvan Krešimir Kozina što znači da Marino neće moći biti kandidat za Svjetsko prvenstvo.''

''Priključit će nam se igrači koji su imali slobodno zbog obaveza u svojim klubovima i umora. Nadam se da ćemo početi prvoga navečer prema planu pripreme i da ćemo biti angažirani i spremni za napravimo jednu dobru i kvalitetnu pripremu za Svjetsko prvenstvo. Imamo u tom završnom dijelu i dvije prijateljske utakmice koje će nam pokazati u principu i napraviti selekciju igrača koji će ići na Svjetsko prvenstvo."

Hrvatska će u prvom krugu SP-a igrati u skupini C u Rouenu, a protivnici će joj biti Saudijska Arabija, Mađarska, Bjelorusija, Čile i Njemačka.
 

Još brže do sportskih vijesti i prijenosa. Preuzmi
DNEVNIK.hr aplikaciju

Nastavi čitati
divider

Još vijesti
divider