Ostali sportovi
SPORTOVI
Ostali sportovi
Velika prijetnja Ivici

Austrijanac poletio u nebesa: Namirisao sam štakora i želim ga isprobati!

Povećao je austrijski skijaš Marcel Hirscher u nedjelju prednost u ukupnom poretku Svjetskog kupa na 92 boda u odnosu na našeg Ivicu Kostelića...

gol expired (Foto: DNEVNIK.hr)

Iako je nakon prve vožnje veleslaloma u Crans Montani bio na prvi, na koncu je bio iznimno zadovoljan i drugim mjestom iza Massimiliana Blardonea. Uzeo je novih 80 bodova kojima je povećao vodstvo i u poretku veleslalomaša i u ukupnom redolsijedu.

>> Blardone donekle pomogao Ivici, Hirscher povećao prednost!

"Sjajno, ovo su važni bodovi. Ne žalim zbog propuštene pobjede. Napravio sam maksimum danas, nisam mogao biti brži", komentirao je Hirscher koji je već donio odluku da neće putovati u norveški Kvitfjell gdje su sljedeći vikend na rasporedu dva super G-a i spust.

Odlučio se u potpunosti koncentrirati na Kranjsku Goru gdje će se voziti slalom i veleslalom. U obje discipline je u igri za mali globus, a zanimljivo je da bi se u Sloveniji nakon oporavka od ozljede trebao vratiti i Kostelić, tako da bi se mogla voditi velika borba.

"Borit ću se i pokušati uhvatiti najbolje moguće rješenje. Namirisao sam 'štakora' i želim ga isprobati", slikovito se izrazio Hirscher o blizini globusa. (TS)
 

Nastavi čitati

Nastavi čitati