Ostali sportovi
SPORTOVI
Ostali sportovi
Hat-trick Hagelina

Anaheimu golijada protiv Colorada: Nevjerojatna druga trećina!

Hokejaši Anaheim Ducksa prekinuli su niz od četiri uzastopna poraza gostujućom 6-4 pobjedom nad Coloradom...

gol expired (Foto: DNEVNIK.hr)

Nevjerojatna je bila druga trećina utakmice u kojoj je postignuto čak 9 golova, a koju su Ducksi dobili 6-3. Bila je ovo njihova prva međusobna utakmica od otvaranja sezone kada je Colorado slavio s glatkih 6-1. Sada se Anaheim uspio osvetiti i zadržati vodeće mjesto Pacifičke divizije. Ducksi i San Jose Sharksi imaju po 95 bodova, ali su Ducksi odigrali jednu utakmicu manje. Dvostruki strijelac za Anaheim bio je Kyle Palmieri.

New York Rangersi slavili su u gostima kod Winnipeg Jetsa 4-2, a junak susreta sa svojim prvim hat-trickom u karijeri bio je Šveđanin Carl Hagelin. Pobjesom su Rangersi skočili na drugo mjesto Metropolitanske divizije s dva boda više od Columbus Blue Jacketsa.

Prvaci Chicago Blackhawksi su kod kuće izgubili od Nashville Predatorsa 3-2. Za Predatorse je to bila treća uzastopna pobjeda i ujedno i treća gostujuća. Golove za pobjedničku momčad su zabili Mike Fisher, Patric Hornqvist i Ryan Ellis, dok je vratar Pekka Rinne zaustavio 31 udarac prema svojim vratima. (TS)

 

NHL liga, petak:

NY Islanders - San Jose 3-4

Washington - Vancouver 4-3

Detroit - Edmonton 2-1, penali

Florida - New Jersey 5-3

Chicago - Nashville 2-3

Winnipeg - NY Rangers 2-4

Dallas - Calgary 3-4, penali

Colorado - Anaheim 4-6

Još brže do sportskih vijesti i prijenosa. Preuzmi
DNEVNIK.hr aplikaciju

Više o

Nastavi čitati
divider

Još vijesti
divider