Ostali sportovi
SPORTOVI
Ostali sportovi
Sedmi poraz zaredom Vancouvera

Anaheim prekinuo niz poraza, Boston deklasirao Ottawu

U hokejaškoj NHL ligi odigrane su posljednje utakmice prije stanke zbog Olimpijskih igara u Sočiju. Vodeći sastav lige Anaheim na odmor je otišao s pobjedom...

gol expired (Foto: DNEVNIK.hr)

Ducksi su slavili u Nashvilleu s 5-2 i prekinuli niz od tri poraza. Ryan Getzlaf je postigao dva pogotka i jednom asistirao, a vratar Jonas Hiller skupio 36 obrana za Anaheim koji je peti put zaredom bio bolji od Predatorsa.

Drugo mjesto iza Ducksa u Zapadnoj konferenciji drži St. Louis koji je u subotu nakon penala bio bolji od Winnipega s 4-3. Strijelci su u raspucavanju kaznenih udaraca bili T.J. Oshie i Vladimir Tarasenko.

Boston je u svome TD Gardenu deklasirao Ottawu sa 7-2 uz dva pogotka Patricea Bergerona koji je nakon utakmice krenuo prema Sočiju gdje će se priključiti kanadskoj reprezentaciji. Brad Marchand je upisao pogodak i dvije asistencije, a Jarome Iginla gol i dodavanje.

Hokejaši Vancouvera su upisali i sedmi uzastopni poraz. U subotu su pali na gostovanju kod kanadskog rivala Toronta (3-1) kojem je to bila peta pobjeda u zadnjih šest utakmica. (TS) 

NHL liga, subota:

Philadelphia - Calgary 2-1
St. Louis - Winnipeg 4-3, penali
Boston - Ottawa 7-2
Toronto - Vancouver 3-1
Carolina - Montreal 1-4
Tampa Bay - Detroit 4-2
New York Islanders - Colorado 2-5
Washington - New Jersey 3-0
Nashville - Anaheim 2-5
Dallas - Phoenix Coyotes 2-1

Pratite najnovije vijesti bilo kada, bilo gdje. Pratite nas na Facebooku i Twitteru. Pratite GOL.hr putem iPhonea i ANDROID mobilnih uređaja.

Još brže do sportskih vijesti i prijenosa. Preuzmi
DNEVNIK.hr aplikaciju

Više o

Nastavi čitati
divider

Još vijesti
divider