Ostali sportovi
SPORTOVI
breaking news !: Strani mediji se raspisali o Hrvatskoj: Ustavni sud blokirao Milanoviću put za sastavljanje vlade, ali kad bi mu to uspjelo...
Ostali sportovi
Niemi obranio 22 udarca

Anaheim ne može protiv San Josea, luda utakmica u Bostonu

Hokejaši San Josea su još jednom pokazali da imaju recept za Anaheim, pa su tako tu momčad dobili i drugi put unutar samo tri dana. Ovom prilikom je San Jose bio jači na svom ledu 4-0...

gol expired (Foto: DNEVNIK.hr)

Podsjetimo, prije tek dva dana Sharksi su slavili na gostovanju 5-3, pa je tako Anaheim, druga momčad na Zapadu, upisala četvrti poraz zaredom i to svaki put unutar osnovnih 60 minuta igre.

Vratar San Josea Antti Niemi obranio je 22 udarca na ovom ogledu za svoj drugi ovosezonski "shutout", dok su u napadačkom smislu domaći igrači gotovo kompletan posao obavili u prvoj trećini kada su zabili tri gola. Strijelci su za San Jose bili Pavelski, Marleau, Burns i u zadnjoj trećini Wingels.

Ludu su utakmicu odigrali Boston i Montreal, četvrta i druga momčad s Istoka. Nakon penala pobijedio je Montreal 6-5, a tijekom spomenutih penala zabio je samo novak u redovima gostiju, Brendan Gallagher. Inače, Montrealov vratar Peter Budaj je obranio udarce šestorici igrača Bostona.

U osnovnom dijelu ogleda Montreal je poveo 2-0, pa je Boston okrenuo na 4-2. Samo devet sekundi prije kraja Montreal je došao do ključnog pogotka za produžetak, kojeg je zabio Andrej Markov.

Calgary je s 4-3 pobijedio Colorado uz dva pogotka Michaela Cammallerija, dok je istim rezultatom, ali u produžetku, Minnesota svladala Phoenix. Gol odluke je postigao Mikko Koivu, s tim da je Minnesota do izjednačenja i produžetka došla samo minutu prije kraja kada je na 3-3 izjednačio Ryan Suter. (TS) 

NHL liga, srijeda:

Boston - Montreal 5-6, penali

Minnesota - Phoenix 4-3, produžetak

Calgary - Colorado 4-3

San Jose - Anaheim 4-0

Pratite najnovije vijesti bilo kada, bilo gdje. Pratite nas na Facebooku i Twitteru. Pratite GOL.hr putem iPhonea i ANDROID mobilnih uređaja.

Još brže do sportskih vijesti i prijenosa. Preuzmi
DNEVNIK.hr aplikaciju

Nastavi čitati
divider

Još vijesti
divider