Ostali sportovi
SPORTOVI
Ostali sportovi
Domaćin je Zagreb

12. Međunarodna konferencija: Kondicijska priprema sportaša

Kineziološki fakultet Sveučilišta u Zagrebu 21. - 23. veljače 2014. ugostit će neke od najboljih kondicijskih trenera današnjice, a zanimljiva predavanja i debate idealna su prilika polaznicima za stjecanje najnovijih znanja i iskustava.

gol expired (Foto: DNEVNIK.hr)

Najuspješniji hrvatski i strani stručnjaci i znanstvenici kao što su Jeff Chandler (NSCA), Edward Yu, Sergej Ostojić, Mario Tomljanović, Ranko Rajović, Izet Rađo, Slavko Obadov, Patrik Drid, Milan Čoh, Joško Vlašić, Julio Calleja, Kemal Idrizović, Josip Zekić, Marino Bašić i drugi predstaviti će svoja znanja i iskustva iz kondicijske pripreme.

Neke od tema ovogodišnje konferencije, na kojoj se očekuje više od tisuću sudionika, su dijagnostika specifičnih kondicijskih sposobnosti, metodika i programiranje kondicijskog treninga, kondicijski trening djece i mladih, kondicijska priprema u funkciji zdravlja i drugo.

Posljednjeg dana konferencije održat će se međunarodni seminar KONDICIJSKA PRIPREMA U NOGOMETU namijenjen kondicijskim i nogometnim trenerima te ostalim stručnim kadrovima u nogometu na kojem će između ostalih gostovati glavni trener i kondicijski trener HNK Hajduk Igor Tudor i Boris Peyrek, proslavljeni kondicijski trener nacionalnih timova, klubova i vrhunskih nogometaša Zvonko Komes, kondicijski trener aktualnih prvaka Europe, srpske U-19 nogometne reprezentacije Marko Stojanović i drugi.
 

Još brže do sportskih vijesti i prijenosa. Preuzmi
DNEVNIK.hr aplikaciju

Nastavi čitati
divider

Još vijesti
divider