Ostali sportovi
SPORTOVI
Ostali sportovi
Golema tuga

Nova strašna tragedija pogodila hrvatski rukometni klub: Preminuo 18-godišnji mladić!

Nažalost, prometna nesreća odnijela je jedan mladi život...

gol expired (Foto: DNEVNIK.hr)

Poslije teške prometne nesreće koju je doživio i tri dana provedena u bolnici, borbu za život izgubio je Duje Vučić, 18-godišnjak koji je igrao za rukometni klub Kamičak Sinj.

Nova je to strašna tragedija za sinjske rukometaše jer prije samo dva mjeseca, također u prometnoj nesreći, poginuo je još jedan njihov igrač, Jerko Vrca.

Prenosimo objavu s njihovog Facebooka:

"Ni u najgorim noćnim morama nismo mogli ni zamisliti da ćemo u tako kratko vremena morati ponovno pisati ovakav tekst. Nažalost nakon tragične prometne nesreće i tri dana borbe za život, napustio nas je naš 18-godišnji Duje Vučić. Lijeva ruka i brza kontra su bili njegov zaštitni znak, koje nažalost više nećemo gledati na rukometnom terenu. U istoj generaciji 2000./01. kao i naš nedavno preminuli Jerko Vrca, bili su i odlični prijatelji, te su skupa dijelili poraze i pobjede. Nadamo se da ste opet skupa i slavite pobjede u dresu Kamička kao na ovoj slici sa jednog od osvojenih turnira.

Iskrena sućut prije svega roditeljima i obitelji, kao i cijeloj rodbini i prijateljima.

Duje zauvijek ćeš nam ostati u srcima, tvoj RK Kamičak Sinj!!!

Počivao u miru i neka ti je laka zemlja.

Pogreb i posljednje zbogom za našeg Duju će se održati sutra 31.12. u 14h na groblju Šatrinica u Glavicama", poručili su iz RK Kamičak Sinj.

Još brže do sportskih vijesti i prijenosa. Preuzmi
DNEVNIK.hr aplikaciju

Nastavi čitati
divider

Još vijesti
divider