Ostali sportovi
SPORTOVI
Ostali sportovi
Prava berba

Ivica objavio emotivan status: Evo zašto je Valentinovo posebno za obitelj Kostelić

Ivica i Janica zbilja su se naosvajali medalja u svojim karijerama.

gol expired (Foto: DNEVNIK.hr)

Ivica Kostelić je na Facebooku objavio status u kojemu je podsjetio na velike uspjehe njega i sestre Janice koji su se tijekom veličanstvenih im karijera dogodilo baš na Valentinovo.

"Valentinovo je uvijek bio poseban dan za moju obitelj. Moja sestra je osvojila svoju prvu olimpijsku medalju na Valentinovo 2002., ja sam osvojio svoju prvu olimpijsku medalju na Valentinovo 2006. Ja sam osvojio svoju zadnju i našu desetu Olimpijsku medalju 2014.", napisao je Ivica.

Ivica i Janica zbilja su se naosvajali medalja u svojim karijerama. Janica ih je na Olimpijskim igrama osvojila ukupno šest (četiri zlatne i dvije srebrne), a svih pet medalja koje je osvojila na SP-ima bile su zlatne. Trostruka je ukupna pobjednica Svjetskog kupa, ima još i sedam malih globusa, a karijeru je okončala s 30 pobjeda u dobi od samo 24 godine, zbog zdravstvenih problema.

Što se Ivice tiče, on je puno duže ostao na stazi od Janice i bio je među najboljih svjetskim skijašima, ali nažalost čak četiri puta je ostao kratak u borbi za olimpijsko zlato. Vlasnik je četiriju srebrnih medalja, ima i po jedno zlato, srebro i broncu sa svjetskih prvenstava, a 2011. je uspio postati ukupni pobjednik Svjetskog kupa, kada je deklasirao konkurenciju u siječnju osvojivši nevjerojatnih 999 bodova u mjesec dana.

Još brže do sportskih vijesti i prijenosa. Preuzmi
DNEVNIK.hr aplikaciju

Nastavi čitati
divider

Još vijesti
divider