Ostali sportovi
SPORTOVI
Ostali sportovi
Pohvalio se cijelom svijetu

Nakon velike tragedije – neopisiva sreća u obitelji slavnog sportaša: Rodili se blizanci

Karizmatični Amerikanac prije nekoliko dana postao je otac, supruga Morgan rodila je blizance - dva sina.

gol expired (Foto: DNEVNIK.hr)

Bivši američki skijaš Bode Miller na Instagramu se pohvalio fotografijom dvojice sinova, blizanaca koje je njegova supruga Morgan rodila prošlog petka.

"Za ovakve trenutke ne postoje riječi. 30 minuta bilo je potrebno da nam donese jedan od najvećih darova i iskustava koje smo ikada primili. Dobro došli na svijet, moji dečki s brzih utrka", napisao je u objavi 42-godišnji Miller, kojemu su, dok se natjecao u Svjetskom kupu, brze discipline bile omiljene.

Miller je inače najbolji američki skijaš u povijesti, u karijeri je ostvario 33 pobjede i 79 puta se penjao na pobjedničko postolje. Jedan je od petorice skijaša (uz Marca Girardellija, Pirmina Zurbriggena, Kjetila Andrea Aamodta i Günthera Madera) koji je uspio ostvariti pobjede u svih pet disciplina. Bio je olimpijski pobjednik u kombinaciji te u četiri navrata i svjetski prvak.

gol expired Sjajna vijest za izbornika Dalića stigla iz Madrida, Vatreni će za Euro dobiti pojačanje divider

Utopila se 19-mjesečna kćer

No prije pet godina Miller je završio svoju profesionalnu karijeru i odlučio se posvetiti obitelji.

Nažalost, prije godinu i pol njemu i supruzi dogodila se velika tragedija. Njihova kćerkica Emeline u dobi od samo 19 mjeseci pala je u bazen susjedove kuće i utopila se. Bode je bio shrvan, kao i njegova supruga Morgan, koja je u tom trenutku bila trudna te nosila njihova sinoa Eastona, koji se rodio u listopadu 2018. Početkom ove godine obitelj Miller je saznala da će se proširiti, i to da stižu blizanci.

Dvojica dječaka došla su na svijet u petak 8. studenog, a ponosni tata Bode na Instagramu je dao do znanja koliko je sretan.

Još brže do sportskih vijesti i prijenosa. Preuzmi
DNEVNIK.hr aplikaciju

Nastavi čitati
divider

Još vijesti
divider