Ostali sportovi
SPORTOVI
Ostali sportovi

Otkazan i treći trening spusta: Ivica najvjerojatnije nastupa

Današnji treći službeni trening spusta na Zimskim olimpijskim igrama u Vancouveru otkazan je već u jutarnjim satima zbog vremenskih neprilika, odnosno zbog snijega koji je pao preko noći...

gol expired (Foto: DNEVNIK.hr)

Isto tako, trening je otkazan i zbog mogućnosti da se organizatorima ostavi dovoljno vremena za pripremu staze za subotu. Obzirom da je bio održan samo jedan prekinuti trening i jedan na skraćenoj stazi, Ivica Kostelić će najvjerojatnije nastupiti na subotnjem spustu, sa svrhom pripreme za super kombinaciju, a konačna odluka bit će donesena tijekom poslijepodneva po lokalnom vremenu.

Natko Zrnčić Dim i Ivan Ratkić nastupit će u subotnjem spustu. Zbog vremenskih prilika, moguća je i odgoda spusta za neki drugi dan, a o tome se tek očekuje odluku organizatora.

Tijekom jučerašnjeg dana obavljene su nove doping kontrole, pa su tako jučer na testiranju bili i Ivica Kostelić i Natko Zrnčić Dim, te bobisti Andras Haklits te Igor Marić, kojeg su pozvali već drugi put. Biatlonci, Jakov Fak i Andrijana Stipaničić Mrvelj jedini su hrvatski olimpijci koji još nisu bili na doping kontroli.

>> Kosteliću izmiče medalja zbog organizatora?

U četvrtak kasno navečer u Whistler su stigli i predsjednik i glavni tajnik HOO-a Zlatko Mateša i Josip Čop koji će danas nazočiti svečanosti otvaranja Igara. Ostali hrvatski olimpijci odrađuju jutarnje treninge, prije polaska na ceremoniju svečanog otvaranja Igara.

U defileu će biti bobisti, biatlonci i skijaši trkači, kao i prateće osoblje te članovi Misije, sveukupno 20-tak osoba. Hrvatsku zastavu visoko će na otvaranju ponijeti biatlonac Jakov Fak.
 

Još brže do sportskih vijesti i prijenosa. Preuzmi novu DNEVNIK.hr aplikaciju
Utakmicu po Utakmicu

Nastavi čitati
divider