Ostali sportovi
SPORTOVI
Ostali sportovi

'Obojica bi se ubili da je Ivica izletio s Gipsove staze'

Drugo srebro uzastopce na Olimpijskim igrama Ivicu Kostelića je učinilo sretnim čovjekom…

gol expired (Foto: DNEVNIK.hr)

Ivica je zasad jedini skijaš koji je ponovio medalju iz Torina, ova činjenica dovoljno govori koliko je veliki sportaš. 'Super, himna je ostala ista, isti je ostao i osvajač srebrne medalje', šalio se Ivica na dodjeli medalja.

'Olimpijsku medalju možda je i najteže braniti jer se u četiri godine puno toga promijeni u životu i biti ponovo u vrhu je velika čast', prenose njegove riječi Sportske novosti.

'Ivica je taj slalom odskijao s 50 posto mogućnosti. Nije mu bilo lako, Gips i on bi se valjda ubili da je izletio s njegove staze

'Ivica je taj slalom odskijao s 50 posto mogućnosti. Nije mu bilo lako, Gips i on bi se valjda ubili da je izletio s njegove staze', kaže Vedran Pavlek.

Srebrni Kostelić kaže kako je skinuo veliki teret sa svojih leđa. Zato će u slalomu napasti novo postolje. Riskirat će, nema što izgubiti, jer 'ići ću svejedno kući pjevajući'. Njemu nije teško palo što nije bilo zlato, jer o tome 'odlučuju mali detalji.'

'Važno je da ste tu, na vrhu. Nisam rekao da mi je cilj zlato, rekao sam da mi je cilj medalja. Janica uvijek ima pravo na kritiku. Ona me tjera da izvučem najbolje iz sebe.'

Prije slaloma i nove prilike za medalju u subotu, vozit će veleslalom, a ovaj u Whistleru mu se jako sviđa. 'Nakon četiri godine bez bodova u veleslalomu prve sam osvojio upravo u Whistleru. Vidjet ćemo kako će ispasti. Idem napraviti što se može', kaže Ivica i naglašava da mu je cilj ući među 15, jer za te plasmane se dobivaju FIS bodovi.

Uz Ivicu, danas će nastupiti i Natko Zrnčić Dim, Dalibor Šamšal i Danko Marinelli. Prva vožnja počinje u 18.30, druga je u 22 sata, a tekstualni prijenos pratite na našem portalu.

Još brže do sportskih vijesti i prijenosa. Preuzmi novu DNEVNIK.hr aplikaciju

Više o

Utakmicu po Utakmicu

Nastavi čitati
divider