Ostali sportovi
SPORTOVI
Ostali sportovi

Gipsu Kosteliću uslišene molitve za odgodu utrke

Ante Kostelić nakon utrke spusta u ponedjeljak zaželio je barem dan odmora kako bi se Ivica mogao odmoriti za superkombinaciju, i vrijeme mu je uslišilo molitvu.

gol expired (Foto: DNEVNIK.hr)

Jučer je prema olimpijskom programu trebala biti odvožena superkombinacija za muškarce. No, gusti snijeg koji je počeo padati natjerao je organizatore na odgodu, točnije utrka je na kraju pomaknuta tek za nedjelju. Vrijeme kao da je poslušalo Antu Kostelića koji je u ponedjeljak nakon utrke muškog spusta pogledao u nebo i zaželio:

'Bilo bi dobro da dođe neka fronta i da superkombinacija bude otkazana u utorak i pomaknuta za jedan dan. Ivici bi to bilo idealno, jer bismo dobili dan odmora nakon ovog spusta i priliku za još jedan trening slaloma', prenose Gipsove riječi Sportske novosti.

>> ZOI u kaosu: Opet odgođena muška superkombinacija!

Samo nekoliko sati poslije vrijeme mu je uslišilo molitvu za odgodu utrke. No, dok je Gips tražio jedan dan odmora, na kraju je dobio pet. Danas bi se u Whistleru trebao voziti spust skijašica, u četvrtak njihova superkombinacija, a skijaši dolaze na red tek u petak, ali vozit će super G. Prva je informacija bila da će se voziti superkombinacija, ali ona je naknadno prebačena tek za nedjelju.

'Za nas bi doista bilo idealno da se superkombinacija vozi u srijedu. Ivicu i Natka je olimpijski spust dosta iscrpio, više psihički nego fizički, jer nije to običan spust i zato je dobro što utrke nisu bile dan za danom. Ovo nije najsretnije, ali tu ništa ne možemo promijeniti. Mi bismo bili zadovoljniji i onom prvom varijantom po kojoj se u petak trebala voziti superkombinacija, ali što je tu je. Kako bi Janica rekla - treba čekati što opuštenije. Netko će biti nervozan zbog novih odgoda, nekome će odgovarati, a u svemu tome treba ostati hladne glave jer sad apsolutno psihologija dolazi u prvi plan',  rekao je Vedran Pavlek, direktor naše reprezentacije.

Još brže do sportskih vijesti i prijenosa. Preuzmi novu DNEVNIK.hr aplikaciju
Utakmicu po Utakmicu

Nastavi čitati
divider