Ostali sportovi
SPORTOVI
Ostali sportovi

Fak: Nisam bio onaj pravi, nisam se dobro osjećao

Nakon bronce u sprintu, Jakov Fak pomalo je razočaran 51. mjestom u utrci na 20 kilometara...

gol expired (Foto: DNEVNIK.hr)

Hrvatski brončani olimpijac Jakov Fak, u četvrtak je nastupio u utrci na 20km i završio na 51. mjestu. Jakov je promašio četiri mete, po jednu u prvom i drugom gađanju, te dvije na četvrtom.

>> Zlato Svendsenu, Fak na 51. mjestu

'Previše promašaja za ovu disciplinu. Promašio sam četiri i na to dobio četiri minute na moje trkačko vrijeme; to je stvarno previše. Napravio sam previše pogrešaka, očito sam radio pritisak na sebe jer kada odradim sve kao što je bilo na prvoj trci u nedjelju, onda je sve u redu. Ovo nije bio moj dan, već se ujutro nisam dobro osjećao. Vrijeme je bilo odlično, materijal na skijama dobar, ali ja nisam bio pravi,' rekao je po završetku natjecanja Jakov Fak.

Andrijana Stipaničić Mrvelj zauzela je 83. mjesto u utrci na 15km. Poslije utrke bila je shrvana:

'Bolest je ostavila velikog traga. Jedva sam otrčala prvi krug, a ovo ostalo ni sama ne znam kako sam uspjela. Teško mi je.'

Poslije natjecanja Andrijana je odmah otišla u Olimpijsko selo i Jakovljev nastup gledala iz sobe. Zbog bakterijske upale gornjih dišnih puteva, Andrijana je morala propustiti nastup u utrci na 7,5 km sprint. Imala je temperaturu četiri dana te je bila na terapiji antibiotika.

 

Još brže do sportskih vijesti i prijenosa. Preuzmi novu DNEVNIK.hr aplikaciju

Više o

Rukomet 2023 Rukomet 2023
Utakmicu po Utakmicu

Nastavi čitati
divider