Ostali sportovi
SPORTOVI
Ostali sportovi
'problemi' na doping kontroli

Reporter Nove TV o drami u Riju: Martin nije mogao ustati nakon utrke

Bio je ovo sjajan dan za Hrvatsku na Olimpijskim igrama u Riju...

gol expired (Foto: DNEVNIK.hr)

Iz Rio de Janeira javio se kao i svakog dana reporter Nove TV Saša Lugonjić, koji je ispričao kako je s lica mjesta izgledala utrka srebrnog olimpijca Damira Martina.

"Damir Martin i Novozelanđanin Mahe Drysdale zajedno su prošli kroz cilj s identičnim vremenom. Nekoliko minuta trajalo je vječanje tko je prvi i na kraju je presuda fotofiništa bila na strani Drysdalea. Novozelanđanin je tako obranio naslov olimpijskog pobjednika, dok je Martin u samo dvije godine stigao do srebra na najvećoj sportskoj smotri".

"Bila je to jedna od najdramatičnijih utrka uopće u veslačkoj povijesti. To se posljednji put dogodilo u Sydneyju 2000. godine u utrci ženskog skifa".

"Nakon što je izašao iz čamca Damir Martin se srušio i morao je primiti infuziju da bi mogao primiti medalju. Porazgovarao sam s njim nakon utrke i moram priznati da je to bio jedan od najemotivnijih razgovora koji sam doživio u svojoj 15-godišnjoj novinarskoj karijeri. Pričao je o svom teškom putu. Naime on je 28-godišnji Vukovarac koji je prošao kroz puno toga i sa suzama u očima je govorio i tome kako je sada ostvario svoj san. Poručio je odmah nakon utrke Drysdaleu da je to njegovo posljednje zlato jer sada slijedi njegovo vrijeme".

Damir Martin trebao je biti gost u Dnevniku Nove TV zajedno sa Sašom Lugonjićem, međutim zbog poteškoća obavljanja doping kontrole nije stigao na vrijeme.

Cijelo javljanje iz Rija reportera Nove TV pogledajte u priloženom videu.

Još brže do sportskih vijesti i prijenosa. Preuzmi
DNEVNIK.hr aplikaciju

Nastavi čitati
divider

Još vijesti
divider