Ostali sportovi
SPORTOVI
breaking news !: Grbin oštro po Ustavnom sudu: "Šeparović misli da vlast pripada njemu. Popišali su se na sve nas"
Ostali sportovi
Putem Facebooka

Emotivna ispovijest kapetana nakon poraza: 'Je*** moralnu pobjedu, Srbija nije bolja'

Hrvatski košarkaši nisu se uspjeli plasirati u polufinale olimpijskog turnira u Rio de Janeiru.

gol expired (Foto: DNEVNIK.hr)

Hrvatski igrači sjajno su odigrali prvo poluvrijeme, pogotovo u obrani, ali su posustali u nastavku. U posljednjih 10 minuta uspjeli su nadoknaditi zaostatak od 14 koševa, ali u samoj završnici nisu ipak uspjeli doći do pobjede.

Košarkašima je teško pao poraz od Srbije. Svjesni su kako je ovo bila povijesna prilika i kako su mogli pobijediti, no nisu imali dovoljno snage i koncentracije da prođu u polufinale. Kobnim se pokazala treća četvrtina koju je Srbija dobila čak s 20 razlike.

Jedan od onih kojemu je posebno žao je kapetan Roko Leni Ukić, koji se već godinama svako ljeto odaziva u reprezentaciju unatoč velikom broju razočaranja. No, ovo ljeto je posebna priča. Prvenstveno jer je u momčadi stvorena kemija kakvu Hrvatska dugo nije imala.

''Zahvaljujem treneru i suigračima na nevjerojatnom ljetu i timskom duhu kojeg smo imali od prvog do zadnjeg dana. Vjerovao sam kao nikad da narodu i navijačima možemo dati nešto specijalno, ali nažalost na zadnjoj stepenici smo pokleknuli. Žao mi je što smo kao moralni pobjednici, a to je ku*** od ovce. I žao mi je što smo pokleknuli od ekipe koja nije bolja od nas. Iako nas je zasluženo dobila'', napisao je putem svog Facebook profila kapetan Ukić te nadodao:

''Hvala velikoj vojsci ljudi koja nas je pratila i cijelo ljeto bila uz nas. Gledajte košarku i dalje, imamo je**** talente, koji ako dovedu glavu na svoje mjesto mogu vladati ovim sportom idućih deset godina. Treba imati malo sreće i puno pameti i to je to...''

Cijelu njegovu objavu na Facebooku možete pročitati ispod:

Još brže do sportskih vijesti i prijenosa. Preuzmi
DNEVNIK.hr aplikaciju

Nastavi čitati
divider

Još vijesti
divider