Ostali sportovi
SPORTOVI
Ostali sportovi
'hvala ti na svemu'

Osvojila olimpijsko zlato, pa 'zakucala' trenera!

Risako Kawai nije htjela kao svoje kolege 'samo' nositi trenera na ramenima ukoliko osvoji zlato...

Iza nas su sjajne Olimpijske igre u Rio de Janeiru na kojima smo svjedočili brojnim čudesnim proslavama sportaša koji su osvajali medalje, pogotovo zlata.

Sjetimo se samo emotivne Simone Manuel koja je briznula u plač kada je postala prva Afroamerikanka koja je osvojila olimpijsko zlato u plivanju. Bio je tu i neizostavni i neuništivi Usain Bolt koji je imitirao LeBrona Jamesa i njegovu proslavu kod bitnih poteza u utakmici.

No najbolju proslavu u Riju vidjeli smo na hrvačkim borilištima. Japanka Risako Kawai (21) osvojila je olimpijsko zlato u kategoriji do 63 kilograma, a onda oduševila sve prisutne u dvorani. Njezin trener Kazuhito Sakae (56) potrčao je u zagrljaj svojoj štičenici, a ona ga je ne jednom, već dva puta prebacila preko ramena i 'zakucala' u pod.

"Prije finala trener mi je rekao da želi da ga nosim na ramenima. Troje kolega iz reprezentacije koji su osvojili zlato napravili su to, a ja sam treneru rekla da ga želim zakucati u pod i on mi je to dopustio", ispričala je na konferenciji za medije 21-godišnja hrvačica.

E tako se zahvaljuje treneru koji te odvede do olimpijskog zlata...

Još brže do sportskih vijesti i prijenosa. Preuzmi
DNEVNIK.hr aplikaciju

Nastavi čitati
divider

Još vijesti
divider