Ostali sportovi
SPORTOVI
Ostali sportovi
nasmijat će i damira

Ovo je urnebesno: Pogledajte atmosferu u Zagrebu za vrijeme drame u Riju!

Koliko je dramatična bila utrka samaca na Olimpijskim igrama najbolje pokazuje sljedeća snimka.

Damir Martin osvojio je srebro i na Olimpijskim igrama u Riju. Nakon srebra s četvercem u Londonu, u Riju je medalju osvojio u skifu odnosno samcu. Koliko ste puta čuli poznatu sportsku floskulu 'srebro zlatnog sjaja'? E ovaj put, za razliku od većine onih koja to nisu bila, uistinu je srebro zlatnog sjaja.

Martin je s olimpijskim pobjednikom Maheom Drysdalom ušao u cilj poravnat, u istoj stotinki sekundi, ali na kraju je fotofiniš otkrio kako je Novozelanđanin bio sedam tisućinki brži. Vodio je prvio naš veslač, pa Drysdale, a onda je Martin potegao zadnjih 300 metara i sustigao suparnika nadljudskim naporom.

A kako je izgledala ta posljednja minuta utrke najbolje svjedoči snimka koju je Nova TV snimila u Veslačkom klubu Trešnjevka gdje su se okupili prijatelji i kolege iz kluba srebrnog veslača. Roditelji nisu to mogli gledati u društvu, pokazalo se s pravom, ali su se pojavili u klubu na dodjeli medalja.

Dugo nismo vidjeli ovakvo uzbuđenje, nije nas oduševio samo Martin svojim izjavama nakon utrke već i njegovi navijači uz koje smo se i dobro nasmijali. Svaka čast i njima!
 

Još brže do sportskih vijesti i prijenosa. Preuzmi
DNEVNIK.hr aplikaciju

Nastavi čitati
divider

Još vijesti
divider