Ostali sportovi
SPORTOVI
Ostali sportovi
Dosta neobična situacija

Neymar nakon zlata iznenadio Brazilce: 'To je to, pustite me...'

Nakon što su Brazilci napokon osvojili olimpijsko zlato suočili su se s neobičnom objavom svog najboljeg igrača.

gol expired (Foto: DNEVNIK.hr)

U 26. minuti finalne utakmice olimpijskog turnira u nogometu Neymar je donio vodstvo brazilskoj selekciji.

Nijemci su izjednačili u drugom dijelu, a nakon što se rezultat do kraja utakmice nije mijenjao pristupilo se izvođenju jedanaesteraca gdje je Neymar donio zlatnu medalju Brazilu pogotkom u petoj seriji, nakon promašaja Petersena.

Da, bili su pet puta svjetski prvaci, tri puta prvaci Južne Amerike. Na Igrama su tri puta bili drugi, a dva puta treći i sada su konačno i na vrhu Olimpa.

"Uh, teško je naći riječi... hvala Bogu, mojoj obitelji, suigračima, nakon svih teških trenutaka. Kritizirali su nas, a mi smo odgovarali igrom na terenu. Kao što uvijek radimo", poručio je Barcelonin as i onda objavio:

"Jako sam sretan, a sad me morate pustiti da odem po gutljaj... To je to, više ne želim biti kapetan Brazila! Ne, nije to zbog pritiska, to samo mediji govore. Ali, kao šampion ostavljam traku, bila mi je velika čast nositi je, ali izbornik Tite sada može izabrati drugog kapetana."

Ništa od (uobičajene) brazilske šetnje kroz kvalifikacije

Čudan potez i definitivno čudan tajming Neymara. Dao je do znanja kako će i dalje igrati za Selecao, ali tek će se vidjeti kakvog će traga ovo ostaviti u reprezentaciji.

Jedan od najboljih svjetskih nogometaša ostaje novom izborniku na dispoziciji za nastavak kvalifikacija za Svjetsko prvenstvo 2018. koje su otvorili loše - u šest kola imaju samo dvije pobjede i nalaze se na šestom mjestu.

Početkom rujna Brazil čekaju dva teška iskušenja - gostovanje kod Ekvadora pa onda domaći okršaj s Kolumbijom.

Tablice vam donosi SofaScore - rezultati uživo

 

Još brže do sportskih vijesti i prijenosa. Preuzmi
DNEVNIK.hr aplikaciju

Nastavi čitati
divider

Još vijesti
divider