Ostali sportovi
SPORTOVI
Ostali sportovi
Francuzi najvjerojatnije treći

Parker u dramatičnoj završnici donio Francuskoj pobjedu protiv Srbije

Košarkaši Francuske svladali su Srbiju sa 76-75 (40-36) u prvoj utakmici 3. kola skupine A na olimpijskom turniru u Rio de Janeiru nanijevši srpskim košarkašima drugi uzastopni poraz.

gol expired (Foto: DNEVNIK.hr)

Srbija je otvorila turnir uvjerljivom pobjedom nad Venezuelom, nakon čega je uslijedio uvjerljiv poraz od Australije koja je u prvom kolu nadigrala i Francusku. Francuzi su se oporavili uvjerljivom pobjedom nad Kinom, a trijumf protiv Srbije Francuzima najvjerojatnije donosi 3. mjesto u skupini, pod uvjetom da ne bude većih iznenađenja.

Francuze je do pobjede predvodio Nando De Colo s 22 koša, a po 11 su ubacili Boris Diaw i Nicolas Batum. U reprezentaciji Srbije najbolji strijelac bio je Miroslav Raduljica sa 16 koševa.

Srbija je u posljednje tri i pol minute utakmice ušla s pet koševa prednosti (75-70), ali do kraja dvoboja nitko od izabranika Aleksandra Đorđevića nije uspio ubaciti loptu u koš, dok je za Francuze De Colo postigao četiri poena, a Tony Parker 31 sekundu prije kraja ubacio pobjednički koš, svoj šesti na utakmici.

Tablice vam donosi SofaScore - rezultati uživo
Još brže do sportskih vijesti i prijenosa. Preuzmi
DNEVNIK.hr aplikaciju

Nastavi čitati
divider

Još vijesti
divider