Ostali sportovi
SPORTOVI
Ostali sportovi
vrijeme je za uzvrat

Hrvatska – Srbija u finalu: Bitka za zlato u subotu navečer!

U finalu olimpijskog vaterpolskog turnira igrat će Hrvatska i Srbija.

gol expired (Foto: DNEVNIK.hr)

Novi okršaj Hrvatske i Srbije na Olimpijskim igrama u Riju na rasporedu je u subotu od 22.50. Košarkaši su izgubili u četvrtfinalu, pa se nadamo kako će vaterpolisti protiv favoriziranih susjeda obraniti zlatnu medalju osvojenu u Londonu prije četiri godine.

Vaterpolisti Hrvatske u polufinalu su pobijedili Crnu Goru s 12-8 (4-3, 3-2, 1-1, 4-2), dok je Srbija svladala Italiju sa 10-8 (3-0, 3-2, 1-0, 3-6).

Srpski vaterpolisti aktualni su svjetski prvaci, a prošle su godine u finalu pobijedili baš Barakude. Vrijeme je za uzvrat iako neće biti nimalo lako jer Srbija posljednjih godinama suvereno vlada svjetskim vaterpolom.

Hrvatska igra sve bolje, nadamo se kako će vrhunac biti u finalu u subotu protiv Srbije.

''Da dižemo se i igramo sve bolje, to je ono što smo željeli da se forma diže i mislim da je od utakmice protiv Italije sve došlo na svije. Protiv Brazila smo igrali zrelo u visokom ritmu. Nije bilo zato uopće straha'', poručio je izbornik Ivica Tucak u Dnevniku Nove TV.

"Plan smo ostvarili, a sada slijedi sasvim nova utakmica u finalu protiv najjačih ekipa svijeta Srbije ili Italije'', rekao je nakon polufinala Anđelo Šetka.

Još brže do sportskih vijesti i prijenosa. Preuzmi
DNEVNIK.hr aplikaciju

Nastavi čitati
divider

Još vijesti
divider