Ostali sportovi
SPORTOVI
Ostali sportovi
hrvatska trlja ruke

NBA zvijezda otkazala reprezentaciji tri dana prije početka Igara u Riju!

Težak udarac dobila je nigerijska košarkaška reprezentacija kojoj je nastup na Igrama svega tri dana uoči početka otkazala najveća zvijezda...

gol expired (Foto: DNEVNIK.hr)

Dobre vijest dočekali su hrvatski košarkaši uoči početka Olimpijskih igara u Rio de Janeiru. Najbolji igrač nigerijske košarkaške vrste Al-Farouq Aminu otkazao je svoj nastup na Igrama zbog neriješenih problema s njihovim savezom.

"Zbog neriješenih problema u organizaciji s Nigerijskim košarkaškim savezom, kojima se ne nazire kraj, otkazujem svoj nastup na Olimpijskim igrama 2016. Nigeriji, svojim suigračima i trenerima želim sve najbolje i nadam se da ću u budućnosti sudjelovati u akcijama reprezentacije", rekao je u priopćenju za javnost krilni igrač Portland Trail Blazersa.

Aminu je daleko najzvučnije ime afričke reprezentacije, koja je na Igrama slovila kao momčad koja može nekima zagorčati život. No nakon što je sada ostala bez najboljeg igrača, trebala bi biti lak plijen svima.

Hrvatska s Nigerijom u skupini B ima obračun 14. kolovoza u pola 4 ujutro. Kompletan raspored odigravanja utakmica naših košarkaša pogledajte ovdje.

Još brže do sportskih vijesti i prijenosa. Preuzmi
DNEVNIK.hr aplikaciju

Nastavi čitati
divider

Još vijesti
divider