Nogomet
SPORTOVI
Nogomet
Španjolci uvrijeđeni

Zvijezde Chelseaja zbog Mourinha gube mjesto u reprezentaciji: 'Oprao' ih kapetan Ramos

Cesc Fabregas i Diego Costa imat će dosta problema zadobiti povjerenje izbornika i suigrača.

gol expired (Foto: DNEVNIK.hr)

Dosta prašine se u španjolskoj nogometnoj javnosti podiglo oko nedolaska Cesca Fabregasa i Diega Coste na okupljanje reprezentacije. Nije da su im nešto prijeko bili potrebni u pobjedi nad Bjelorusijom 4:0, ali stvar je principa.

Poznato je kako je Jose Mourinho prošlog mjeseca napao Vicentea Del Bosquea zbog odlaska Coste na reprezentativnu akciju. Sada je Portugalac očito uspio uvjeriti Costu, ali i Fabregasa da ostanu Londonu i oporave se od svojih ozljeda koje vuku već neko vrijeme.

Sve je to legitimno, no pitaju se Španjolci zašto Mourinho onda sam toliko forsira svoj najvredniji dvojac kad su već ozlijeđeni. Španjolci su uvrijeđeni, jer kako to oni mogu igrati za Chelsea, a ne mogu za reprezentaciju. Neki idu čak toliko da sumnjaju u ozljede Katalonca i Brazilca.

Kapetan reprezentacije Sergio Ramos jasno je poručio kako bi kod svih želio vidjeti istu predanost koju pokazuju u klubu. Vicente Del Bosque je zvijezdama Chelseaja poručio kako će imati velikih problema vratiti se u prvih 11 nacionalne momčadi.

Dan nakon izjave kako 'su možda izgubili svoje mjesto u početnih 11', Del Bosque je pokušao ublažiti stvar, ali sve je jasno. Kapetan Ramos nije htio ništa ublažavati

''Govorio sam o odanosti i govorit ću o njoj vezano za trenutne igrače u reprezentaciji i one koji će to tek postati. Koga je to uvrijedilo to je njegov problem, ne moj'', zaključio je branič Reala.
 

Još brže do sportskih vijesti i prijenosa. Preuzmi
DNEVNIK.hr aplikaciju

Nastavi čitati
divider

Još vijesti
divider