Nogomet
SPORTOVI
Nogomet
Traže ga mnogi

Zvijezda Reala postavila ultimatum: Ili 20 milijuna eura godišnje ili...

Čini se da će na Santiago Bernabeuu ovog ljeta biti poprilično vruće...

gol expired (Foto: DNEVNIK.hr)

Nakon rezultatskog debakla i dolaska novog trenera Rafe Beniteza, u punom je jeku sastavljanje nove kadrovske križaljke.

FOTO Znači li ovo da Real ima svjetliju budućnost od Barcelone?

Sigurno je da na Bernabeu stižu nova pojačanja, no još uvijek se ne zna tko će točno doći, spekulira se s brojnim imenima. Iker Casillas će vjerojatno ovog ljeta napustiti Real i Španjolsku. Nova destinacija mogla bi mu biti Engleska, u posljednje vrijeme najčešće se spominje Tottenham.

Međutim, možda i najzanimljiviji bit će pregovori između Florentina Pereza i Sergija Ramosa oko produženja ugovora. Priča se polako pretvara u sapunicu, Ramos i Perez već mjesecima pregovaraju i nikako se ne mogu dogovoriti.

Prijepor je, jasno, oko novca. Ramos ultimativno traži ulazak u elitni platni razred Realovih igrača, a Perez mu nikako ne želi dići rampu. Španjolski mediji spekuliraju kako Andalužanin traži godišnju bruto plaću od 20 milijuna eura, što je deset milijuna neto. Iako Realov dokapetan opovrgava napise kako ima lukrativne ponude najvećih europskih klubova, poput Manchester Uniteda, a katalonski mediji čak spekuliraju kako je moguće da se u lovu na Ramosa uključi i Barcelona, nakon predsjedničkih izbora, prilično je sigurno da Ramos ima barem jednog asa u rukavu s kojim će Pereza na kraju balade staviti pred gotov čin.

Ramosu ugovor s Realom istječe 2017. Ako ne dođe do skorog dogovora, Real će morati prodati Ramosa kako ne bi došao u situaciju da mu ne ode besplatno.
 

Još brže do sportskih vijesti i prijenosa. Preuzmi
DNEVNIK.hr aplikaciju

Nastavi čitati
divider

Još vijesti
divider