Nogomet
SPORTOVI
Nogomet
Soudani na klupi?

Mamića ne zanima bod protiv Rijeke: 'Bolji smo i želimo to pokazati!'

Pred nogometašima Dinama i trenerom Zoranom Mamićem utakmica je koja bi možda mogla puno toga odlučiti.

gol expired (Foto: DNEVNIK.hr)

Utakmicu protiv Rijeke, u kojoj bi Dinamo mogao doći do prednosti od pet bodova u borbi za naslov prvaka, najavio je trener Modrih.

"Svjesni smo važnosti utakmice, želimo potvrditi dobru igru iz prve dvije utakmice te još dignuti razinu igre, posebno u realizaciji. Prognoza je dobra, bit će lijepo vrijeme i nadamo se glasnoj podršci s tribina koju će momčad na terenu i opravdati", kazao je Zoran Mamić.

Dinamo će biti bez pomoći ozlijeđenih Taravela, Pivarića, Goncala i Henriqueza. O tome kako će igrati Rijeka Mamić je kazao.

"Iskreno, ne zanima me kako će oni igrati. Želio bih od svoje momčadi vidjeti agresije, čvrstinu i čak ću "izaći iz granica" svojih uobičajenih izjava pa slikovito reći da bih želio vidjeti igrače Rijeke da lete po zraku od čvrstine mojih igrača."

Što se tiče sastava, Mamić ga nije htio otkriti. Upitno je hoće li od prve minute krenuti Soudani koji je naljutio trenera jednim nepromišljenim potezom u Kranjčevićevoj na utakmici sa Zagrebom.

"Ako želimo biti prvi moramo dobivat utakmice, za početak ovu u nedjelju, a onda i dalje. Želimo dobiti i pokazati da smo bolja momčad."

Još brže do sportskih vijesti i prijenosa. Preuzmi
DNEVNIK.hr aplikaciju

Nastavi čitati
divider

Još vijesti
divider