Nogomet
SPORTOVI
Nogomet
Barca kao upozorenje

Zoran Mamić: Pjaca bi mogao biti u konkurenciji za derbi s Rijekom

Dinamo dočekuje Zagreb u 31. kolu Prve HNL...

gol expired (Foto: DNEVNIK.hr)

Dinamo u subotu u 19 sati na Maksimiru dočekuje Zagreb, a dan uoči gradskog derbija trener Zoran Mamić ponovio je kako je upravo ova utakmica – najvažnija. Kao i prije gostovanja u Zaprešiću trener Modrih Zoran Mamić s ovakvim razmišljanjem dočekuje Pjesnike:

„Opet najvažnija utakmica; kao i svaka prva sljedeća. Naravno da svi očekujemo pobjedu i nova tri boda jer igramo protiv zadnje momčadi na ljestvici i jasno da imamo puno toga što govori nama u korist, ali isto tako znamo da moramo biti jako dobri da dobijemo tu utakmicu“, kazao je Mamić a prenosi službena web stranica Dinama.

Mamić kao upozorenje uzima europske utakmice proteklih dana koje potvrđuju kako je u nogometu sve moguće osim – reći da je nešto sigurno:
„Na našu sreću su se dogodile neke stvari koje nam mogu poslužiti kao upozorenje. Recimo ispadanje Barcelone koja je u par dana od apsolutnog favorita za naslov prvaka Španjolske i osvajanje Lige prvaka izgubila dosta toga, a jučer je Dortmund vodio i na kraju ispao. Nogomet je nepredvidljiv, moramo se nametnuti, biti pravi i riješiti utakmicu.“

Sjajne vijesti dolaze u vezi Marka Pjace koji se fantastično oporavlja od teške ozljede:
„Pjaca je počeo trenirati s ekipom i moram priznati da iznenađujuće dobro izgleda na treninzima. Za Zagreb neće konkurirati, ali za Rijeku bi već mogao… Napravit će još jednu snimku ovih dana i vjerujem da bi se brzo mogao vratiti.“

Za utakmicu neće konkurirati Matel koji ima žute kartone, a Mamić nije htio raspravljati o utakmicama koje čekaju Dinamo kao niti onoj u Kranjčevićevoj gdje par sati prije Dinama i Zagreba igraju Lokomotiva i Rijeka:

„Ne bih komentirao druge utakmice. Mi moramo napraviti svoj posao, a za ostalo ćemo vidjeti“, zaključio je trener Dinama.
 

Još brže do sportskih vijesti i prijenosa. Preuzmi
DNEVNIK.hr aplikaciju

Nastavi čitati
divider

Još vijesti
divider