Nogomet
SPORTOVI
breaking news !: Milanović: "Ovo je priprema za državni udar. To im neće proći, nemojte se bojati!"
Nogomet
'Gorak okus, kriza je očita'

Zoran Mamić: Ovo je strašno! Trebamo se svi zapitati, a prvi ja

Zoran Mamić bio je razočaran nakon što su Modri porazom u Rumunjskoj ispali iz Europe.

gol expired (Foto: DNEVNIK.hr)

Dinamo je izgubio od Astre i ispao iz Europa lige čime 1970. ostaje posljednja godina kad su Modri prezimili u Europi, a 26. listopada  datum kada su posljednji put nekog pobijedili (Osijek na Maksimiru).

Zoran Mamić: Ovo je strašno! Trebamo se svi zapitati, a prvi ja

"Nažalost nismo bili dobri i nastavili smo onu seriju koju smo imali prije pauze, nismo uspjeli podignuti razinu igre i forme. Previše smo griješili, napravili smo si sami nervozu u prvih 10 minuta s dvije naše greške. Jednostavno, nije bilo dobro. Prvo poluvrijeme smo imali bolju kontrolu igre iako je to većinom bilo u širinu. Imali smo nekih izglednih situacija koje nismo iskoristili. Nismo se usudili riskirati, a u drugom poluvremenu je toga bilo još manje", konstatirao je Zoran Mamić.

"Očito da je kriza u momčadi, da je nedobra forma i moramo jednostavno tražiti načina da izađemo iz ovoga. Sreća je što utakmice idu brzo", rekao je trener Dinama.

Mamić posebno žali zbog činjenice da bi Dinamo bilo kakva pobjeda u Rumunjskoj ostavila u igri za prolaz dalje: "Ovo je strašno što se desilo večeras, s obzirom na rezultat koji se desio u Glasgowu da mi ovako propuštamo prilike. Objektivno je Dinamo bolja ekipa od Astre, ali to treba to pokazati na terenu. Trebamo se svi skupa zapitati, a prvi ja koji sam šef struke."

U zadnjem kolu Dinamo će na Maksimiru igrati rezultatski beznačajnu utakmicu sa Celticom: "Bit će nažalost samo za prestiž, ali i ona donosi koeficijent, bodove i neki sitan novac. Međutim, vrlo je gorak okus nakon današnje pobjede. Ponavljam, to su stvari koje se dešavaju. U Hrvatskoj nam Rijeka opasno puše za vratom i sad imamo utakmice koje moramo dobiti", za kraj će.

Trebaju li braća Mamić otići iz Dinama?

Ukupno glasova:

Još brže do sportskih vijesti i prijenosa. Preuzmi
DNEVNIK.hr aplikaciju

Nastavi čitati
divider

Još vijesti
divider