Nogomet
SPORTOVI
Nogomet
Očekuje se debi Pavičića

Zoran Mamić: Osvajanje prvenstva bez poraza? Ne razmišljam o tome

Dinamo će u nedjelju u 15 sati gostovati kod Osijeka, a trener modrih Zoran Mamić je najavio susret...

gol expired (Foto: DNEVNIK.hr)

''Čeka nas nova prvenstvena utakmica protiv ekipe koja je promijenila trenera, dobila iskusnog stručnjaka i ostvarila visoku pobjedu protiv Splita gdje su pokazali koliko mogu biti opasni. Želja nam je od početka dominirati, nametnuti se i usmjeriti utakmicu u smjeru kojem želimo'', rekao je Mamić.

Može li Dinamo osvojiti prvenstvo bez poraza?

''Lijepo je ako se to ostvari, ali uopće o tome ne razmišljamo i volio bih da se o tome niti ne priča. Idemo utakmicu po utakmicu, svi su protiv Dinama izuzetno motivirani, ali ako mi budemo kakvi trebamo biti onda mi odlučujemo. Ne sumnjam u svoju ekipu i vjerujem da ćemo igrati sve bolje i bolje.''

U Osijeku će prve minute upisati Domagoj Pavičić koji se vratio u Dinamo iz Lokomotive.

''Osijek je dobra momčad s iskusnim trenerom, ali ako ispunimo sve trenerove ideje mislim da ćemo doći do tri boda. Prvi puta kada sam došao u Dinamo sam došao nakon dugačke ozljede, bila je izuzetno jaka konkurencija i nisam se nametnuo. Vjerujem da će ovoga puta biti drukčije'', rekao je Pavičić na što se nadovezao Mamić:

''Ja ne bih rekao da se nije nametnuo, igrao je dosta utakmica na proljeće, ali smo smatrali da je bolje da ima kontinuitet utakmica u Lokomotivi. Uostalom, danas je Domagoj pun samopouzdanja i to se vidi, a to je upravo posljedica odličnih igara u Lokomotivi.'' (Agencija VLM)

Još brže do sportskih vijesti i prijenosa. Preuzmi
DNEVNIK.hr aplikaciju

Nastavi čitati
divider

Još vijesti
divider